استفاده بهينه از ظرفيت‌هاي خواهرخواندگي تمام شهرهاي آذربايجان شرقي

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره‌ کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، بيگي در جلسه ستاد دائمي تسهيلات سفر استان افزود: شهرهاي خارجي که در پيوند خواهرخواندگي با شهرهاي استان به ويژه تبريز هستند، آماده‌اند تا امکانات لازم را براي معرفي بيش از پيش اين شهر در اختيار ما قرار دهند.

وي در ادامه گفت: شهر ارزروم ترکيه به عنوان يکي از خواهرخوانده‌هاي تبريز، چندي پيش آمادگي خود را براي نمايش آثار و اشياي فرهنگي و تاريخي تبريز در موزه شهرشان اعلام کرده بودند که با توجه به ويژگي‌هاي منحصربه فرد تاريخي تبريز، نمايش اين آثار در اين موزه مي‌توانست بسيار جلب توجه کند.

بيگي همچنين با تاکيد بر لزوم استفاده از ظرفيت ساير شهرهاي استان تصريح کرد: خواهرخواندگي در آذربايجان شرقي نبايد تنها به شهر تبريز منحصر شود.

رئيس ستاد تسهيلات سفر استان افزود: شهرهاي ديگر استان مانند مراغه با توجه به پتانسيل‌هايي که دارند، مي‌توانند در اين موضوع پيش قدم شوند.

استاندار آذربايجان شرقي آگاهي مردم از مفاخر و ظرفيت‌هاي شهرشان را يکي از منافع خواهرخواندگي عنوان کرد و گفت: با عمومي کردن خواهرخواندگي‌ها و بسط اين پيوندها ميان مردم، مي‌توانيم هويت فرهنگي ارزشمندي را به جامعه ببخشيم که از طريق آن مانع خودباختگي شويم.

وي با اشاره به لزوم تمام دستگاه‌ها به ويژه اداره‌ کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان در فراهم آوردن زمينه‌هاي لازم براي بهره‌برداري از منافع اين خواهرخواندگي‌ها تصريح کرد: هر چقدر بيشتر شهرمان را در کشورهاي ديگر بشناسانيم، اثرات مثبتي براي توسعه آذربايجان شرقي خواهيم ديد.
ص/117

انتهای پیام/

کد خبر 139102312