بر اساس اين گزارش طرح اصلي تابلو شامل تصوير بينالحرمين و متن زيارت عاشورا و اسامي شهداي کربلا است و ساخت آن 2 سال به طول انجاميده است.
در اين تابلو بيش از 95 هزار قطعه چوب از حدود 110 نوع درخت داخل و خارج کشور استفاده شده است.
بر اساس اين گزارش گروه هنري آريانگار از سال 1380 فعاليت هنري خود را در رشته هنرهاي چوبي و تربيتي آغاز کرده است.
اين گروه از حضور چند استاد با تجربه و چيرهدست در رشتههاي معرق، منبت، طراحي، نگارگري، تذهيب، خوشنويسي و درودگري بهره ميگيرد و اعضاي گروه هنري آريانگار علاوه بر کسب مقامهاي برتر جشنوارهها و مسابقات مختلف هنري موفق به اجراي آثار هنري بسيار ارزشمندي شده است که از آن جمله ميتوان به تابلوهاي گوناگون معرق و منبت، انواع قاب آئينه و ميز ناهارخوري اشاره کرد.
در سال 1387 اين گروه موفق شد تابلوي کمنظيري را که در آن بزرگترين قلم ني جهاني نصب شده است را اجرا کند.
به گفته وي روي اين قلم که طول آن حدود 6 متر و عرض آن نيم متر است تمامي آيات سوره قلم به شيوه معرق زمينه چوب جاي گرفته است.
بر اساس اين گزارش به علت انگيزه هنري و معنوي بسيار بالاي اعضاي گروه در سال 1388 هيات مديره گروه هنري آريانگار تصميم گرفت اثر ماندگار و بينظير ملي مذهبي را در حد شان هنر ايران زمين و ارادتمندان اهل بيت عصمت و طهارت خلق کند.
به همين منظور مقدمات خلق تابلوي بينظير بينالحرمين به ابعاد 3 در 5 متر آغاز شد.
به گزارش ميراث آريا، در تمامي مراحل کار بر اجراي کاملا هنري و بينقص اين تابلو تاکيد شده و علاوه بر اين دوام و ماندگاري اثر از اهميت بسياري نزد طراحان و سازندگان تابلو برخوردار بوده است و تمامي اصول فني و هنري به کاملترين شکل ممکن در ساخت اين اثر رعايت شد.
تابلوي بينظير بينالحرمين تا 500 سال به همين صورت خواهد ماند و نسلهاي آينده نيز از آن بهره معنوي خواهند برد.
/112
انتهای پیام/