فلسطين و اميد به گردشگري پايدار

به گزارش ميراث آريا (chtn)،‌ گردشگري در سرزمين‌ فلسطين اشغالي در دو منطقه کرانه باختري و نوار غزه تعريف مي‌شود. اين صنعت اگرچه در سال 2000 روند نزولي در پيش گرفت، اما در سال 2009 با ورود 6/2 ميليون گردشگر که نيمي از آن‌ها را گردشگران خارجي تشکيل مي‌دادند، بار ديگر سير صعودي خود را آغاز کرد.

نوار غزه از جاذبه‌هاي مهم گردشگري فلسطين است که برخلاف تهديدهاي دژخيمان رژيم اشغالگر قدس، با برخورداري از آب و هواي مطبوع، يکي از مقصدهاي دلخواه گردشگران خارجي به شمار مي‌آيد.

گذشته از فعاليت‌ها و موفقيت‌هاي گردشگري فلسطين، عضويت اين کشور در سازمان يونسکو در سال 2011 يکي از بزرگ‌ترين پيروزي‌هاي آن در عرصه فرهنگي بوده است که با وجود مخالفت کشورهايي همچون ايالات متحده به آن دست پيدا کرد.

نوار غزه که تنها مامن مردم مظلوم فلسطين به شمار مي‌آيد، داراي جاذبه‌هاي گردشگري متنوعي است که مي‌توان به بازار ميدان فلسطين، منطقه ساحلي، بازار ماهي‌فروشي، رستوران‌ها و هتل‌ها اشاره کرد.

هرچند به دليل فشار سياسي کشورهاي غربي، آمار دقيقي از ورود گردشگر و درآمد گردشگري فلسطين منتشر نشده است، اما پيش‌بيني مي‌شود صنعت گردشگري اين کشور به ويژه پس از اتحاد جنبش حماس و تشکيلات خودگردان‌ روبه رشد قرار گيرد.
ص/109

انتهای پیام/

کد خبر 139103239