وي افزود: تشکيل اين کارگروه را بايد به فال نيک گرفت و از اين فرصت بهترين استفاده را برد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با تبريک فرارسيدن ماه شعبان از اين ماه به عنوان يک ماه پر برکت براي گردشگري ايران نام برد و افزود: تشکيل کارگروه گردشگري دولت يکي از مهمترين برکات ماه شعبان براي حوزه گردشگري ايران است.
موسوي همچنين با اشاره به تشکيل اولين جلسه شوراي مشورتي گردشگري ايران خاطر نشان کرد: تشکيل اين شورا نيز يکي ديگر از برکات ماه شعبان در حوزه گردشگري به حساب ميآيد.
وي با اشاره به اهميت تشکيل شوراي مشورتي گردشگري ايران اضافه کرد: اين شورا لازمه کارگروه گردشگري دولت است و خوشبختانه موضوع گردشگري اهميت ويژهاي در نزد رئيسجمهور و مجموعه هيات دولت دارد.
موسوي تصريح کرد: دولت حمايتهاي بسيار خوبي از موضوع گردشگري دارد که تصويب تشکيل کارگروه گردشگري دولت با حضور چهار معاون رئيسجمهور و هشت وزير به همراه رئيس کل بانک مرکزي و دبير هيات دولت نشاندهنده عمق توجه و اهميت دادن رئيسجمهور و هيات دولت به موضوع گردشگري است.
معاون رئيسجمهور همچنين با اشاره به تصويب تشکيل کارگروه گردشگري در استانها نيز افزود: خوشبختانه در پايان سال گذشته نيز تشکيل کارگروه گردشگري استانها به تصويب رسيد که جاي خوشحالي و خرسندي دارد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در ادامه با اشاره به اهميت تشکيل کارگروه گردشگري دولت تصريح کرد: به فضل الهي تمامي مشکلات و موانع پيشروي گردشگري کشور در اين کارگروه مرتفع خواهد شد.
موسوي در ادامه با اشاره به پيشنهادات و اظهار نظرهاي اعضاي اولين جلسه شوراي مشورتي گردشگري ايران بر رفع مشکلات پيشروي گردشگري از طريق برگزاري جلسات متعدد و همفکري با صاحبنظران و نيز تقويت جلساتي مانند شوراي مشورتي گردشگري تاکيد کرد.
معاون رئيسجمهور با اشاره به تبليغات منفي برخي از کشورهاي دنيا عليه گردشگري ايران يادآور شد: متاسفانه مافياي رسانه در اختيار صهيونيستها است که به شيوه ناجوانمردانهاي به تبليغ عليه گردشگري ايران ميپردازند بنابراين لزوم مقابله با مافياي رسانه بيش از پيش ضرورت دارد.
وي تاکيد کرد: براي مقابله با تبليغات رسانهاي کشورهاي مختلف دنيا عليه ايران شبکه تلويزيوني گردشگري تا عيد فطر امسال راهاندازي خواهد شد.
معاون رئيسجمهور در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به برنامهريزيها براي جذب 5/7 ميليون گردشگر خارجي تا پايان سال يادآور شد: بر اساس تقسيمبنديها بايد ماهيانه 620 هزار گردشگر خارجي وارد کشور شوند که به طور حتم اين موضوع تحقق خواهد يافت.
موسوي با بيان اين که گردشگري متعلق به مردم است افزود: ما در سازمان ميراث فرهنگي تنها خادم مردم هستيم تا برنامهريزيها و تصميمگيريهاي لازم را انجام دهيم.
وي با بيان اين که اگر موفق شويم در سال ميليونها گردشگر خارجي را به کشور جذب کنيم افزود: به همان ميزان که گردشگر خارجي وارد کشور ميشود مبلغ و سفير فرهنگي براي ايران تربيت کردهايم.
وي با بيان اين که ايران جزو 5 کشور برتر طبيعي و تاريخي در دنياست خاطر نشان کرد: بايد از اين ظرفيت به نحو مطلوب استفاده کرد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از خبرنگاران رسانههاي جمعي خواست تا با انتشار اخبار مفيد و اميدوارکننده سازمان ميراث فرهنگي را در تقويت و پيشبرد اهداف و برنامهريزيهاي کلان خود ياري کنند.
معاون رئيسجمهور در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به اهميت موضوع گردشگري در نزد نخبگان و خواص جامعه خاطر نشان کرد: خوشبختانه موضوع گردشگري در بين خواص و نخبگان جامعه و همچنين مسوولين ارشد نظام تبيين شده است.
وي با اشاره به اهميت گردشگري در نزد مقام معظم رهبري خاطر نشان کرد: خوشبختانه رهبر معظم انقلاب به موضوع گردشگري توجه خاصي دارند و اين حوزه در نظر ايشان از جايگاه والايي برخوردار است.
موسوي خاطر نشان کرد: يکي از آرزوهايم اين است که مقام معظم رهبري يکي از سالها را در آينده به عنوان سال توسعه گردشگري نامگذاري کنند و اگر روزي توفيق زيارت مقام معظم رهبري را پيدا کنم اين موضوع را با ايشان مطرح خواهم کرد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در ادامه صحبتهاي خود افزود: گردشگري بهترين سلاح براي مقابله با جنگ نرم است.
موسوي افزود: خوشبختانه موضوعات مهم از جمله موضوع لغو رواديد به صورت جدي از سوي سازمان ميراث فرهنگي دنبال ميشود و مطمئن باشيد که موضوع لغو رواديد با کشورهاي مختلف دنيا امسال به طور حتم اتفاق خواهد افتاد.
وي با بيان اين که در حال حاضر در حال تهيه پيوستهاي فرهنگي اين موضوع هستيم خاطر نشان کرد: در کنار موضوع لغو رواديد، صدور ويزاي فرودگاهي را نيز به صورت جدي دنبال ميکنيم.
معاون رئيسجمهور اظهار داشت: موضوع انتخاب رايزنهاي گردشگري در سفارتخانههاي ايران در کشورهاي خارجي نيز از سوي سازمان ميراث فرهنگي در حال پيگيري است و تلاشهاي اين سازمان براي تشويق و ترغيب ورود ايرانيان خارج از کشور به ايران با جديت پيگيري ميشود و هر ايراني ساکن خارج کشور علاوه بر حضور خود در کشور ميتواند آشنايان و خويشاوندان خود در خارج از کشور را نيز براي سفر به ايران تشويق کند.
موسوي همچنين از تاسيس کتابخانه مرکزي در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خبر داد و يادآور شد: بازنگري در آئيننامههاي قديمي در دستور کار اين سازمان قرار دارد و بررسي 54 آئيننامه قديمي مصوب دولت شروع شده است.
معاون رئيسجمهور همچنين بر استفاده از تکنولوژيهاي نوين در حوزه گردشگري خبر داد و گفت: گردشگري مجازي در يکماه آينده محقق خواهد شد.
موسوي در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به ثبت دو اثر در سي و ششمين اجلاس کميته ميراث جهاني در سنتپطرزبورگ روسيه افزود: ثبت اين دو اثر افتخاري بزرگ براي جمهوري اسلامي ايران به حساب ميآيد.
موسوي در پايان صحبتهاي خود با قدرداني از حمايت ويژه دولت از سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خاطر نشان کرد: خوشبختانه تمامي طرحهاي ارائه شده به دولت از سوي اين سازمان با استقبال و موافقت رئيسجمهور و مجموعه دولت قرار گرفته است.
وي يادآور شد: براي نمونه ميتوان از حمايت رئيسجمهور از موضوع صنايع دستي و اختصاص بودجه مناسب براي فعاليتهاي اين هنر صنعت در روز گذشته به عنوان يکي از مهمترين مولفههاي حمايتي دولت نام برد.
به گزارش ميراث آريا، پيش از صحبتهاي معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اعضاي اولين جلسه شوراي مشورتي گردشگري ايران به بيان ديدگاهها و نظرات خود پرداختند.
/108
انتهای پیام/