وي خاطر نشان کرد: توسعه گردشگري و پيشتازي در اين حوزه در حقيقت پيشتازي در حفظ دستاوردهاي نظام مقدس جمهوري اسلامي است و رضايت خداوند متعال و حضرت ولي عصر(عج) و مقام معظم رهبري را به دنبال دارد.
وي خاطر نشان کرد: جذب هفت و نيم ميليون گردشگر خارجي که به عنوان يکي از مهمترين برنامههاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مطرح است در حقيقت يک خدمت بزرگ به نظام مقدس جمهوري اسلامي تلقي ميشود.
موسوي تصريح کرد: هر چه جلوتر ميرويم ضرورت جذب هفت و نيم ميليون گردشگر بيشتر ميشود.
معاون رئيس جمهور اضافه کرد: در سالهاي ابتدايي کشف نفت در ايران قرار بر اين شد که طي برنامهريزيهايي اتکا به نفت و درآمدهاي نفتي کاهش يابد اما رفتهرفته اين موضوع به فراموشي سپرده شد.
وي گفت: در اين ميان برخي قدرتهاي بيگانه و استعمارگر نفت ايران را که يک سرمايه ملي به شمار ميآيد در سايه غفلت حاکميت به يغما و تاراج بردند.
وي افزود: با پيروزي انقلاب اسلامي موضوع کاهش اتکا به درآمدهاي نفتي بار ديگر مطرح شد که البته شرايط اول انقلاب و سپس 8 سال جنگ تحميلي اجازه تحقق اين موضوع را نداد.
وي افزود: بعد از پايان جنگ اين موضوع مجددا در برنامهريزيهاي دولتهاي بعد از جنگ قرار گرفت اما گامهاي اساسي در کاهش اتکا به نفت در دولت نهم و دهم برداشته شد.
وي با بيان اين که کمترين اتکا به درآمدهاي نفتي طي 7 سال اخير شکل گرفته است، خاطر نشان کرد: در عين کاهش اتکا به درآمدهاي نفتي در دولت نهم و دهم شاهد رشد صادرات محصولات و مشتقات نفتي هستيم.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري با اشاره به تهديدات دشمن و روي آوردن دشمنان به جنگ نرم با ايران اسلامي، اضافه کرد: در اين خصوص با اتکا به تمدن، تاريخ و فرهنگ ايران اسلامي بايد به مقابله با جنگ نرم دشمن رفت.
موسوي خاطر نشان کرد: در دنيا يکي از مهمترين راهکارهاي مقابله با جنگ نرم دشمن توسعه و تقويت گردشگري است.
وي خاطر نشان کرد: در عين حالي که گردشگري ميتواند بهترين جايگزين براي نفت باشد به عنوان مهمترين ابزار مقابله با جنگ نرم دشمن نيز به کار ميرود.
وي با بيان اين که ايران جزو 5 کشور برتر طبيعي و تاريخي در دنيا به شمار ميآيد، خاطر نشان کرد: در سراسر دنيا افرادي هستند که براي سفر به ايران و بازديد از جاذبههاي گردشگري کشورمان علاقهمند هستند اما با اين حال رفتارهاي سوء برخي ابرقدرتها و تبليغات ناجوانمردانه آنان در خصوص ظرفيـتهاي گردشگري ايران باعث شده تا افراد نسبت به سفر به ايران دلسرد شوند.
موسوي با بيان اين که تخريب ايران و تبليغات سوء درباره جايگاه گردشگري و ظرفيتهاي بالقوه ايران در اين حوزه در دستور کار مديران رسانههاي کشورهاي استعمارگر قرار دارد، خاطر نشان کرد: بايد با توسعه گردشگري با اين تبليغات منفي به مقابله برخاست.
معاون رئيسجمهور با بيان اين که هر کس مانع توسعه و پيشرفت و آباداني ايران اسلامي شود دانسته يا ندانسته در زمين بيگانه بازي ميکند، خاطر نشان کرد: همه بايد دست به دست هم دهيم تا صنعت گردشگري بيش از پيش رشد يابد.
وي با اشاره به برنامهريزيها براي ورود هفت و نيم ميليون گردشگر خارجي به کشور خاطر نشان کرد: تحقق اين موضوع مهم يک قدم بزرگ در تثبيت و حفظ دستاوردهاي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران است.
وي خاطر نشان کرد: توسعه گردشگري به توسعه اقتصاد کشور کمک خواهد کرد و موجب اشتغالزايي و درآمدزايي براي کشور خواهد شد.
موسوي اظهار داشت: چنانچه موفق به جذب ميليونها گردشگر خارجي به کشور شويم در حقيقت اين گردشگران بعد از خروج از ايران تبديل به سفيران فرهنگي و مبلغان فرهنگي ايران خواهند شد.
معاون رئيسجمهور در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به ظرفيتهاي کانون جهانگردي و اتومبيلراني در جذب گردشگران خارجي تصريح کرد: کانون با توجه به قدمت و ظرفيتهايي که دارد از توانايي بالايي در جذب گردشگران خارجي برخوردار است و متعهد شده در سال جاري 4 ميليون گردشگر خارجي را به کشور وارد کند.
وي با بيان اين که اين کار در کنار ساير ماموريتهاي محوله سازمان به کانون جهانگردي و اتومبيلراني قرار دارد خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفيتهاي کانون جذب 4 ميليون گردشگر خارجي امکانپذير است.
وي يادآور شد: با توجه به ظرفيتهاي مناسب کانون جهانگردي و اتومبيلراني معتقدم کانون بدون اتکا به ظرفيتهاي دولتي و تنها با تکيه به تجربه، دانش و انديشه مديران خودش قادر به جذب 4 ميليون گردشگر خارجي به کشور خواهد بود که اين موضوع جاي تقدير دارد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با بيان اين که بهترين سلاح براي مقابله با استکبار جهاني توسعه گردشگري است، افزود: آغوش کشور براي پذيرايي از گردشگران خارجي باز است.
وي خاطر نشان کرد: متاسفانه برخي از کشورهاي دنيا خودشان را از نعمت حضور در ايران محروم کردهاند.
وي با اشاره به تشکيل کارگروه ملي گردشگري در دولت اظهار داشت: تشکيل اين کارگروه مويد حمايتهاي دولت و شخص رئيسجمهور از موضوع گردشگري در کشور است.
وي خاطر نشان کرد: ضمن اين که احياي کارگروه گردشگري در استانها به رياست استانداران و نيز موافقت رئيسجمهور با پرداخت 500 ميليارد تومان اعتبار براي توسعه زيرساختهاي گردشگري و پرداخت تسهيلات ارزانقيمت به فعالان صنايع دستي از ديگر حمايتهاي مهم دولت از موضوع گردشگري در کشور است.
موسوي خاطر نشان کرد: توسعه گردشگري در حقيقت توسعه عدالت، توسعه متوازن سرمايهگذاري و توسعه متوازن اشتغال را به دنبال دارد.
وي از راهاندازي شبکه راديويي و تلويزيوني گردشگري نيز به عنوان يکي از مهمترين راهکارهاي توسعه و تقويت گردشگري در کشور ياد کرد.
معاون رئيسجمهور در پايان صحبتهاي خود با اشاره به تلاشهاي سازمان متبوعش براي جذب ميليونها گردشگر خارجي به کشور خاطر نشان کرد: اميدوارم در آينده نزديک جذب سالانه بيست تا سي ميليون گردشگر خارجي در هر سال جزو مطالبات به حق مردم و وظايف قانوني مديران تلقي شود.
** ارائه گزارش جعفري به معاون رييس جمهور
گفتني است ، پيش از صحبتهاي معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور دکتر «حسين جعفري» مديرعامل کانون اتومبيلراني و جهانگردي نيز با اشاره به تعهد کانون به جذب 4 ميليون گردشگر خارجي گزارشي از دستاوردهاي اين نشست و نيز برنامه هاي کانون براي جذب 4 ميليون گردشگري خارجي ارائه داد.
وي گفت : در همين رابطه هدفگذاري و شناسايي تعدادي از کشورهاي مختلف را آغاز کردهايم.
جعفري افزود : کشورهاي پاکستان، افغانستان، هند، چين، تاجيکستان،عراق، ترکيه،مالزي، اندونزي، جمهوري آذربايجان و ... از مهمترين کشورهايي هستند که تاکنون شناسايي و هدفگذاري شدهاند.
وي همچنين از ايجاد کارگروه با هدف شناسايي و هدفگذاري کشورهاي مختلف به منظور جذب 4 ميليون گردشگر خارجي به کشور در کانون جهانگردي و اتومبيلراني خبر داد.
به گزارش ميراث آريا، نخستين همانديشي نمايندگان استاني کانون جهانگردي و اتومبيلراني امروز با حضور 50 نفر از نمايندگان استاني کانون برگزار شد.
/108
انتهای پیام/