وي گفت: اساس رويکردهاي فعاليتهاي بسيج کارمندان در کنار ماموريتهاي محوله، رشد و حرکت دادن بسيجيان به سوي تربيت و تعالي قرار داده شده است، بهگونهاي که ورود هر فرد به بسيج قرار گرفتن او در يک فرايند تربيتي است.
اين مقام مسوول با اشاره به تاکيد مقام معظم رهبري در حمايت همهجانبه از اجراي اين طرح در سطح کشور افزود: طرح شجره طيبه صالحين از اصوليترين برنامههاي کشور براي پرورش نيروهاي مقتدر در عرصههاي مختلف فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي و سياسي است و در آن براي تقويت بنيه علمي بسيجيان تلاش ميشود.
وي ادامه داد: با سلاح شجره طيبه صالحين به مقابله با جنگ نرم دشمن رفتهايم و در مدت اجراي اين طرح نتايج بسيار خوبي حاصل شده است.
به گفته سرهنگ کرامتي طرح شجره طيبه صالحين شامل حلقههاي انساني است که در ارتقاي توان دفاعي بسيجيان و حتي جوانان کشور بسيار تاثيرگذار بوده است.
در اين نشست مسوولان تربيت و آموزش مراکز بسيج ادارات و وزارتخانهها درخصوص جنبههاي مختلف اين طرح تبادل نظر کردند و راهکارهاي مقابله با چالشهاي پيش رو را مورد بررسي قرار دادند و به آسيبشناسي احتمالي اين برنامهها پرداختند.
وي يادآور شد: با استقبال گسترده و فراگيري که از اين طرح در ادارات و وزارتخانهها در سطح کشور شده است، در آينده نزديک خبر بسيار خوشي را به کارمندان دولت خواهيم داد و منتظر نهايي شدن ابلاغ آن هستيم و تمام کارمندان دولت از اين طرح بهرههاي بسيار زيادي خواهند برد.
شرکتکنندگان در اين نشست از موزه نظامي اين مجموعه نيز ديدن کردند.
ب/112
انتهای پیام/