«اسحاق صلاحي» رئيس سازمان اسناد و کتابخانه ملي در اين مراسم اظهار داشت: هر 2 کشور ايران و آلمان داراي سابقه طولاني تاريخي و فرهنگ غني هستند و شايسته است که در زمينههاي مختلف فرهنگي داراي تعاملات عميق و گسترده باشند.
وي با اشاره به نقش سازمان اسناد و کتابخانه ملي در حفظ ميراث فرهنگي ايران خاطرنشان کرد: سازمان ما اين افتخار را دارد که متولي حافظه ملي در کشور است و از طرفي ميتواند پلي براي انتقال فرهنگ کشور به نسلهاي آينده باشد. اين زمينه مناسب و وجود منابع بسيار غني و ظرفيتهاي بالا ميتواند شرايط گسترش همکاري با کشورهاي ديگر را فراهم کند.
صلاحي با اشاره به تعدد تفاهمنامههاي موجود ميان سازمان اسناد و کتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران و ساير کشورها از جمله کشورهاي منطقه و برخي از کشورهاي اروپايي، گفت: اعلام آمادگي ميکنيم تا آنچه را که از آثار ايراني در کشور آلمان وجود دارد، فهرستنويسي کنيم و از طرفي ميتوانيم فهرست آثار آلماني موجود در ايران را نيز طي يک تفاهمنامه با کشور آلمان مبادله کنيم.
رئيس سازمان اسناد و کتابخانه ملي در ادامه ضمن تأسف از شناسايي برخي آثار ايراني در غرب به نام آثار عربي، تأکيد کرد: در گذشته ايرانيها برخي آثار خود را به زبان علمي آن روزگار يعني زبان عربي مينگاشتند که امروز به نام آثار عربي شناخته ميشود و لازم است در اين عرصه آگاهي مناسب به عموم داده شود و فرهنگ ايراني مميز شود.
در ادامه برند اربل، سفير جمهوري فدرال آلمان در ايران بيان داشت: سازمان اسناد و کتابخانه ملي سازمان فوقالعادهاي است و اين زمينه را دارد تا پژوهشگران آلماني از آن استفاده لازم را داشته باشند.
122/
انتهای پیام/