وي تنظيم و تدوين اين شناسنامه را به دليل تعدد اماکن اقامتي آذربايجان شرقي و همهجانبه بودن اطلاعات مندرج در آن کار دشوار و زمانبري دانست و گفت: اين اقدام براي نخستينبار در کشور انجام گرفته و به دليل حسن اجراي کار، با قدرداني مديران حوزه گردشگري کشور نيز روبةرو شد.
عضو شوراي مشورتي گردشگري کشور تشريح کرد: اين شناسنامه تمامي اطلاعات مربوط به هتلها و مهمانپذيران از قبيل سال و چگونگي تاسيس، تعداد اتاقها و تختها، تعداد اعضا و پرسنل آموزش ديده و آموزش نديده، درصد اشغال، مشخصات پرسنلي کارکنان و وضعيت موجود هتل همچون بهداشت و تاسيسات را شامل ميشود.
محمدي با اشاره به فراواني اماکن اقامتي استان يادآور شد: آذربايجان شرقي هم اکنون داراي 29 هتل، هفت هتل آپارتمان و 75 مهمانپذير است.
وي خاطرنشان کرد: با توجه به احساس نيازي که در رابطه با توسعه اماکن اقامتي و تفريحي در استان به دليل افزايش تعداد گردشگران داخلي و خارجي ورودي احساس شده، با اعطاي مجوزهاي لازم هماکنون شمار قابل توجهي هتل و هتل آپارتمان در سطح استان در دست ساخت قرار دارد.
دبير ستاد دائمي ستاد تسهيلات سفر استان با تاکيد بر ضرورت احداث واحدهاي اقامتي در نقاط مختلف استان و به خصوص مناطق توريستپذير، از آمادگي ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي در حمايت از سرمايه گذاران بخش خصوصي خبر داد.
الف/117
انتهای پیام/