وي با اشاره به انعقاد تفاهمنامهاي مشترک بين ايران و لبنان در سال 2001 بيان کرد: در سال 2001 تفاهمنامهاي مشترک بين ايران و لبنان منعقد شد و در سال 2010 مفاد آن لازمالاجرا گرديد و ما اميدواريم بتوانيم هر چه زودتر اين تفاهمنامه را اجرايي کنيم.
اين مقام مسوول توسعه گردشگري را موجب توسعه ساير حوزهها از جمله اقتصادي بين ايران و لبنان خواند و بيان کرد: در سال 2010 تعداد گردشگران ورودي به لبنان 2 ميليون و 167هزار و 870 نفر بودهاند که بيشتر آنها را گردشگران کشورهاي عربي از جمله اردن، کويت، عراق و عربستان به خود اختصاص ميدادند و در وهله بعد گردشگران اروپايي قرار داشتند که تعداد آنها حدود 25درصد از کل گردشگران ورودي به لبنان بوده است.
«کبريت» تصريح کرد: در سال 2010 تعداد گردشگران ايراني در لبنان 241هزار و 514 نفر بودهاند و از سال 2005 تا 2011 مجموعا 866هزار و 411 گردشگر ايراني به لبنان سفر کردهاند که بيانگر رشد 160درصدي سفر گردشگران ايران به لبنان است.
وي با اشاره به وجود بحرانهاي مرزي در کشور لبنان خاطرنشان کرد: در سال 2011 به دليل مشکلات خارجي گردشگران لبنان کاهش قابل توجهي داشته و به يک ميليون و 655 نفر کاهش پيدا کرده است.
اين مقام مسوول با اشاره به وجود ظرفيتهاي متنوع تاريخي، طبيعي و فرهنگي در لبنان خاطرنشان کرد: کشور لبنان نيز همانند ايران داراي 4 فصل است و يک گردشگر ميتواند به طور همزمان از طبيعتهاي مختلف در کشور ما بهره ببرد.
وي تصريح کرد: گردشگري ديني و مقاومت نيز در جنوب لبنان آثار زيادي براي جذب گردشگران دارد، همچنين مراکز مقدس مسيحيان و مسلمانان سالانه پذيراي گردشگران زيادي هستند.
«کبريت» خاطرنشان کرد: با توجه به توسعه همکاريهاي ايران و لبنان و اجرايي شدن توافقات دو کشور در حوزه گردشگري، آينده همکاريهاي اين حوزه را درخشان و اميدبخش ميبينم.
خاطرنشان ميشود؛ نخستين نشست مشترک فني ايران و لبنان امروز و فردا در هتل لاله تهران برقرار بوده و روز پنجشنبه و جمعه هفته جاري نيز هيات لبناني با ظرفيتهاي گردشگري تهران آشنا ميشوند.
الف/120/
انتهای پیام/