اشياي کشف شده از کاوش‌ها در موزه ملي ايران به نمايش در مي‌آيد

به گزارش ميراث آريا (chtn)، «پريسا محمدي» در نشست با اصحاب رسانه گفت: هر يک از روزهاي هفته پژوهش به تعدادي از پژوهشکده‌‌ها اختصاص مي‌يابد.


وي با بيان اين که روز يک‌شنبه به پژوهشکده ابنيه و بافت‌هاي تاريخي – فرهنگي و پژوهشکده هنرهاي سنتي اختصاص دارد، گفت: در اين روز توليدات و دستاوردهاي پژوهشکده در قالب انتشارات و پوستر ارائه مي‌شود.

به گفته رئيس پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي روز دوشنبه نيز پژوهشکده زبان، متون و کتيبه‌ها و پژوهشکده مردم‌شناسي به ارائه دستاوردهاي علمي خود در قالب انتشارات، پوستر و ورک‌شاپ‌هاي تخصصي مي‌پردازند.

به گفته وي سه‌شنبه 28 آذر به حوزه حفاظت و مرمت آثار تاريخي و بخش گردشگري تعلق خواهد داشت و مراسم اختتاميه هفته پژوهش بيست و نهم آذرماه با برگزاري بزرگداشت سالروز ثبت ملي شب يلدا برگزار مي‌شود.

امسال 17 عنوان کتاب در حوزه ميراث فرهنگي به چاپ رسيده است و در نمايشگاه کتاب هفته پژوهش، کتاب روستاييان سيلک، مجموعه مقالات همايش باستان‌شناسي ايران حوزه غرب، مجموعه مقالات دهمين گردهمايي باستان‌شناسي ايران در بندر عباس و ... به نمايش گذاشته مي‌شود.

وي با اشاره به اين که پژوهشگاه با فعال‌تر ساختن بخش انتشارات حضور پررنگي در هفته پژوهش خواهد داشت، گفت:‌ اميد است در دهه فجر بتوانيم اسامي کتاب‌هايي را که به تازگي منتشر شده اعلام کنيم.

محمدي همچنين از رونمايي از نقشه باستان‌شناسي کشور در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: بيش از 23 استان کار نقشه باستان‌شناسي خود را انجام داده‌اند و بيش از 20 هزار و 120 نقطه باستان‌شناسي تاکنون در اين نقشه تعيين شده است.

وي با بيان اين که اين نقشه، نقشه راه کشور را تعيين مي‌کند، تصريح کرد: نظام و بدنه اجرايي کشور نيز از اين نقشه در عمليات عمراني، سدسازي و ايجاد راه استفاده خواهند کرد.

وي تهيه اين نقشه را پيش‌درآمدي بر تهيه و تدوين اطلس باستان‌شناسي کشور که روياي ديرينه باستان‌شناسان است، عنوان کرد و گفت: اميدواريم نقشه باستان‌شناسي تا بهمن‌ماه رونمايي شود.

محمدي در ادامه از برگزاري نشستي رسانه‌اي در ابوموسي خبر داد و گفت: در اين نشست نتايج و اطلاعات آزمايشگاهي باستان‌شناسي ابوموسي در اختيار اصحاب رسانه قرار مي‌گيرد.
الف/112

انتهای پیام/

کد خبر 1391092227