وي افزود: بيشترين حجم ورود گردشگران سلامت طي اين مدت به ترتيب از کشورهاي آذربايجان، عراق، ترکمنستان، افغانستان و کويت بوده است و همچنين استانهاي تهران، خراسانرضوي، گيلان، آذربايجانشرقي و اردبيل در زمره استانهاي برتر در امر پذيرش گردشگران سلامت به شمار ميروند.
معاون گردشگري سازمان ميراثفرهنگي کشور ادامه داد: در سال گذشته بيش از 50 هزار گردشگر سلامت وارد کشور شده و درآمدي بيش از 150 ميليون دلار را به همراه داشته است.
جهانيان با اشاره به نقش گردشگري در توسعه روابط اجتماعي، تعاملات فرهنگي ميان ملتها و دولتها، افزود: صنعت گردشگري علاوه بر کمک در ايجاد صميميت و دوستي ميان ملتها، صلح و ايجاد امنيت پايدار در جهان، سبب اشتغالزايي و درآمدزايي براي جوامع محلي ميشود.
وي افزود: در سال 2011، بيش از 983 ميليون نفر از نقاط مختلف جهان بازديد کردند که بهدنبال آن هزار و 30 ميليارد دلار نصيب کشورهاي مختلف شده است.
معاون گردشگري کشور ادامه داد: سازمان جهاني جهانگردي (UNWTO)، سيزدهم دسامبر 2012 برابر با 23 آذرماه را روز شکستن رکورد گردشگري در دنيا اعلام کرد و در اين روز درآمد حاصله از مرز يک ميليون دلار گذشت که اين نشان از پيشرو بودن صنعت گردشگري است.
جهانيان، پيشرفتهاي علمي جمهوري اسلامي ايران در حوزههاي مختلف به ويژه در زمينه بهداشت و درمان را مورد تاکيد قرار داد و افزود: اين پيشرفتها به دليل وجود دانش پزشکي بالا، پزشکان باتجربه، تجهيزات پزشکي مناسب، ارزان بودن هزينههاي درماني و تعاملات فرهنگي با کشورهاي مختلف به ويژه کشورهاي اسلامي است.
وي خاطرنشان کرد: با توجه به پيگيريهاي به عمل آمده از سوي اتاق بازرگاني، سازمان ميراثفرهنگي و وزارت بهداشت؛ وزارت امور خارجه براي ويزاي گردشگري سلامت با عنوان ويزاي (T) تخفيف 50 درصدي در نظر گرفته است.
معاون گردشگري کشور با اشاره به لغو تشريفات صدور رواديد زائران خارجي که مستقيم به مشهد مقدس سفر ميکنند، تصريح کرد: اين مهم در کارگروه ملي زيارت به تصويب رسيده است که با تصويب در مجلس شوراي اسلامي ميتواند علاوه بر گردشگري مذهبي در حوزه گردشگري سلامت تاثيرگذار باشد.
جهانيان با اشاره به تمهيدات اتاق بازرگاني ايران مبني بر جوايز صادراتي براي گردشگران سلامت، گفت: دفاتر خدمات مسافرتي و گردشگري و تورگرداناني که گردشگر سلامت به کشور جذب کنند از جايزه 140 دلاري بهرهمند ميشوند.
وي درباره محور سخنراني کنفرانس گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي گفت: نحوه استانداردسازي، نقش بيمه در توسعه گردشگري سلامت، چگونگي تعامل با تورگردانان و بخش اجرايي مرتبط، از اصليترين محورهاي سخنراني کنفرانس گردشگري سلامت به شمار ميآيد.
به گزارش ميراثآريا، سومين کنفرانس گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي با هدف بررسي راهکارهاي توسعه گردشگري سلامت و بهرهگيري از ظرفيتهاي مستعد کشور در اين حوزه با حضور وزراي گردشگري کشورهاي اسلامي و سفراي کشورهاي اسلامي مقيم ايران، نماينده سازمان جهاني جهانگردي و جمعي از صاحبنظران و متخصصان مربوطه در تاريخ 28 و 29 آذرماه جاري در بيمارستان فوق تخصصي رضوي شهر مقدس مشهد برگزار ميشود.
الف/117
انتهای پیام/