وي در تشريح پژوهشهاي سال جاري اظهار داشت: مطالعات طرح تفضيلي «گردشگري شمال، جنوب، جنوبشرق و جنوب غرب استان» هم اکنون در دست اجرا است که در اين مطالعات اولويتهاي سرمايهگذاري در اين محدودههاي جغرافيايي بررسي و برآورد ميشوند.
محمدي ادامه داد: مطالعات طرح جامع مناطق نمونه گردشگري پيام مرند، بندر رحمانلو، حاشيه سد قلعه چاي عجبشير، سواحل رود ارس جلفا و شهر نمونه گردشگري حاشيه سد شهيد مدني ديگر پژوهشهاي در دست اجراي سال جاري است.
عضو شوراي مشورتي گردشگري کشور يادآور شد: اين پژوهش مناطق نمونه گردشگري، به کارفرمايي سرمايهگذاران اين مناطق و با نظارت علمي ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي در دست انجام است.
محمدي بررسي نقش صنعت گردشگري داخلي در تحکيم وفاق ملي و ارتقاي امنيت ملي و مطالعه موردي شهر تبريز را از ديگر پژوهشها عنوان کرد که در سال جاري در دستور کار ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان قرار دارد.
وي با بيان اينکه اين پژوهش توسط يکي از اساتيد برجسته دانشگاه تبريز در حال اجرا است، افزود: نتايج اوليه اين پژوهش در قالب 400 پرسشنامه تکميل شده و هماکنون در مرحله استخراج نتايج و اطلاعات آن قرار دارد.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان ضمن گراميداشت هفته پژوهش يادآور شد: با توجه به اهميت پژوهش در تمامي حوزههاي کاري اين ادارهکل به ويژه گردشگري، طبق برآوردهاي اوليه، در سال جاري بيش از 550 ميليون تومان براي اجراي اين طرحهاي مطالعاتي هزينه در نظر گرفته شده است.
الف/117
انتهای پیام/