ديدار دکتر ملک زاده با مراجع عظام تقليد و علما / تأکيد بر راه اندازي گنجينه آثار مراجع عظام در قم

به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از مرکز روابط عمومي، اطلاع رساني و امور فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، دکتر «محمد شريف ملک‌زاده» درجريان سفر يک‌روزه به استان قم از ميراث مذهبي اعم از مساجد، بقاع متبرکه و اماکن و بناهاي تاريخي بازديد و با برخي از مراجع عظام و علما ديدار و گفتگو کرد.

براساس اين گزارش دکترملک زاده در اين سفر بر راه اندازي گنجينه آثار مراجع عظام در قم و راه اندازي موزه بزرگان دين در تهران تاکيد کرد و گفت: در گنجينه آثار مراجع عظام قم آثار شخصي، زندگينامه ها، اسناد و نوشته هاي مراجع به نمايش گذاشته مي شود.

او با تاکيد بر اهميت جايگاه مراجع عظام تقليد در راهبري راستين جامعه شيعيان و مسلمانان جهان در طول تاريخ پر فراز و نشيب اسلام و ضرورت شناساندن اين مهم به نسل امروز و آينده شيعيان خاطر نشان کرد : گنجينه آثار مراجع عظام تقليد به همت سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري در مجموعه محور فرهنگي تاريخي بيت حضرت امام خميني (ره) در قم ايجاد شده و تا پايان بهمن به بهره برداري مي رسد.

معاون رئيس جمهوري در اين سفر ضمن بازديد از روند مرمت مسجد اعظم قم و دستور بر پيگيري جدي و مستمر براي مرمت ميراث مذهبي اين استان ، از معاون ميراث فرهنگي خود خواست تا هر چه سريعتر براي مرمت مسجد اعظم قم و احياي بيت مرحوم آيت العظمي بروجردي (ره) با قيد فوريت اقدام کند.

او همچنين براقدام فوري براي ثبت ملي مراسم جشن ميلاد مادر ميراث نبوي حضرت زهرا (س) و ثبت منشور مديريت علوي مبتني بر فرامين حضرت امام علي (ع) به مالک اشتر در فهرست ميراث معنوي کشور تاکيد کرد.

دکتر ملک زاده در جريان اين سفر گزارشي از فعاليت‌هاي سازمان در حوزه ثبت ميراث معنوي و ملموس از جمله ثبت جهاني تعزيه ، ثبت جهاني مراسم قاليشويان مشهد اردهال ، ثبت ملي 183آيين عاشورايي استان‌هاي کشور، ثبت دهه امامت و ولايت از عيد قربان تا عيد غدير ، ثبت خطبه خواني حضرت زهرا(س) ، ثبت جهاني مسجد جامع اصفهان ، ثبت ملي مناسک حج ابراهيمي و تلاش در جهت مرمت 600 مسجد جامع و اماکن مقدس ديگر در جهت احيا، صيانت و معرفي مواريث ارزشمند معنوي و مذهبي ايران اسلامي ارائه کرد.
/الف

انتهای پیام/

کد خبر 1391101247