وي با بيان اينکه واژه و عبارت وحدت کلمه، کليدواژهاي بود که امام خميني(ره) به کرات از آن استفاده ميکردند، افزود: جمعشدن اقوام مختلف با خردهفرهنگهاي متعدد و متنوع در اين سرزمين پهناور زير يک علم و لوا، يکي از عظمتهاي اين انقلاب به شمار ميرود که دنيا را انگشت به دهان کرده است.
محمدپور ادامه داد: قطعا اين مهم نيازمند يک رهبر در حد جهاني بود تا مردم و ملت را يکجا تحت عنوان وحدت کلمه در کنار يکديگر قرار دهد و يکي از عوامل پيروزي انقلاب اسلامي ايران را رقم بزند.
رئيس موزه ملي ايران خاطرنشان کرد: امروز عشاير غيور ايران عليرغم تنوع فرهنگي در کنار هم و با يکديگر به وظايف خود عمل ميکنند؛ در واقع جشنواره ملي صداي عشاير بهانهاي براي نمايش تجلي اين وحدت بود.
وي گفت: در برگزاري اين جشنواره نبايد تنها نمايش آئينها و زندگي عشايري مورد توجه قرار گيرد بلکه بايد عميقتر به اين مساله نگاه کرد و با برگزاري نشستهايي اينچنين، کوچ عشاير - که سابقهاي طولاني نيز دارد - توسط پژوهشگران، باستانشناسان، مردمشناسان و ... مورد بررسي قرار گيرد.
محمدپور با اشاره به اينکه عشاير بخش وسيع و مولد ملت ما به شمار ميرود، تصريح کرد: ما در 22 استان کشور عشاير داريم و همچنين در حال حاضر 102 ايل در جشنواره ملي صداي عشاير ايران مشارکت دارند.
الف/117
انتهای پیام/