جشنواره ملي صداي عشاير نقطه عطف معرفي زندگي عشاير

دکتر «ملک‏ زاده» با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)، در رابطه با شب‏هاي فرهنگي استان‏ها در نخستين جشنواره ملي صداي عشاير گفت: در مراسم شب فرهنگي استان‏هاي فارس، کهگيلويه و بويراحمد و اردبيل حضور پيدا کرديم و شاهد اجراي مراسم بسيار خوبي از آيين ، آداب و رسوم اين عشاير بوديم که به طور زنده براي مردم اجرا شد.

معاون رئيس جمهور اجراي برنامه‏هاي سنتي عشاير را در نوع خود بي‏نظير خواند و تصريح کرد: اين جشنواره فرصتي ايجاد کرده است تا مردم از نزديک با هويت ايراني – اسلامي عشاير بزرگ و غيور کشورمان آشنا شوند.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، توسعه گردشگري با علايق ويژه را از ديگر مزاياي برگزاري جشنواره ملي صداي عشاير عنوان کرد و گفت: با توجه به معرفي آداب، رسوم، سنن، صنايع دستي و ... عشاير در جشنواره ملي صداي عشاير، برپايي اين جشنواره مي‏تواند در حوزه گردشگري داخلي بسيار تاثيرگذار بوده و گردشگري با علايق ويژه عشاير را رونق بخشد.

اين مقام مسوول با قدرداني از تمام ارگان‏هايي که در برگزاري نخستين جشنواره ملي صداي عشاير همکاري کرده‏اند از جمله هيات دولت، وزرا، استانداران، مديران کل عشاير کشور، بخش‏هاي مختلف سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و ... اظهار داشت: برگزاري اين گونه جشنواره‏ها بايد تداوم داشته و توسعه يابد تا هم گردشگري داخلي کشور رونق پيدا کند و هم عشاير و زندگي آنها به مردم معرفي شود.

معاون رئيس جمهور از همراهي رسانه‏ها در اين جشنواره تشکر و از تمام مردم دعوت کرد که به جشنواره ملي صداي عشاير آمده و از نزديک با قابليت‏ها و جاذبه‏هاي عظيم عشاير ايران و فرهنگ ارزشمند بومي آنها آشنا شوند.
الف/120

انتهای پیام/

کد خبر 1391111811