نقش این میراث در کنش و واکنش های اجتماعی ایرانیان به گونه ای تاثیرگذار بوده که امروز با وجود عرصه گسترده تبلیغات رسانه ای نسبت به المانهای جذاب و پوشالی غرب در خلوت دلهای همه این مردم محفوظ مانده و در طول روند زندگی شان بهره جویی می شود.
احساس خوشایند زیارت در سیمای همه آنهایی که قصد و عزم سفر به بارگاه ملکوتی این بزرگان می کنند موید این امر است که آنچه بصورت سینه به سینه از نسلهای گذشته به نسل امروز رسیده حکایت از مالکیت معنوی گوهربار در مورد داشته های مشترک حوزه اعتقادی شان دارد و حفاظت و حراست از داشته های یادشده افتخاری پایدار تلقی می شود .
فرارسیدن دهه کرامت فرصت مناسبی جهت ابراز شادی، شوق و ارادت به ساحت مقدس این بزرگان را برای عموم مردم فراهم می آورد. در این دهه ما شاهد ایام نکوداشت ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) ، بزرگداشت حضرت احمدبن موسی شاهچراغ (ع) و دیگر امام زادگان و همچنین گرامیداشت عمومی سالروز ولادت باسعادت امام رئوف حضرت علی بن موسی الرضا(ع) هستیم .
نوع و ماهیت این برنامه ها بیانگر یکپارچگی ارادت قلبی تمامی دوستداران اهل بیت (ع) در سراسر ایران اسلامی و همین ارادت می تواند در ترسیم سبک زندگی ایرانی- اسلامی مورد انتظار مقام معظم رهبری مدظله العالی کمک شایانی بنماید . به نظر می رسد این \"سبک زندگی ایرانی – اسلامی همان میراث گوهر بار دهه کرامت \"است .
انتهای پیام/