مناطق نمونه گردشگری تعیین محدوده می شوند

 مدیرکل دفاتر مناطق نمونه و زیرساخت های گردشگری با بیان این که تعداد 1171 منطقه نمونه گردشگری کشور از سال 1384، توسط هیئت دولت به تصویب رسیدند و مطالعات امکان سنجی بیش از 80 درصد آنها نیز انجام پذیرفته است گفت: با این وجود که مطالعات امکان سنجی آنها توسط دفتر مناطق نمونه و زیر ساخت های گردشگری با اعتباری بالغ بر 40 میلیارد ریال طی سال های گذشته انجام شده است.

به گزارش مرکز روابط عمومی واطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری محمد رضا اکبری افزود: مناطق فاقد اولین المان اساسی برای انجام فراخوان به منظور جذب سرمایه گذار و انجام فعالیت اجرایی هستند و از آنجایی که تعداد بسیار زیادی از این مناطق علی رغم مطالعات امکان سنجی صورت گرفته ولکه گذاری مشخص شده اراضی برای اختصاص به سرمایه گذار فاقد محدوده مشخص برای سرمایه گذاری اند. نیاز به تعیین محدوده برای تهیه بسته های سرمایه گذاری ومعرفی آن به بازارهای سرمایه گذاری داخلی و خارجی هستند.

 وی گفت: یکی از دلایل عمده عدم جذب سرمایه گذار در این مناطق واجرایی نشدن آنها، مشخص نبودن محدوده تعداد 762 منطقه نمونه جهت انجام فراخوان جذب سرمایه گذار و انجام مطالعات طرح جامع و آغاز عملیات اجرایی مناطق هستند.

 به گفته اکبری، مشخص نبودن محدوده مناطق در سطح بندی مناطق نمونه گردشگری بین المللی ، ملی، منطقه-ای و محلی اهمیت اساسی و نقش پایه ای دارد زیرا با تعیین محدوده مشخص میزان اراضی قابل واگذاری، نوع کاربری ها و حجم مورد نیاز سرمایه گذاری و سطح بندی در مناطق نمونه گردشگری معنی پیدا می کند.

وی اضافه کرد: با حمایت و مساعدت سازمان مدیریت و برنامه ریزی و در صورت تامین اعتبار لازم در سال جاری با هماهنگی ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان ها محدوده این مناطق مشخص خواهد شد که با توجه به اهمیت موضوع تعیین محدوده مناطق نمونه گردشگری فاقد محدوده در اولویت برنامه های این دفتر قرار داشته و در صورت تخصیص اعتبار مورد نیاز، در سال 1392 هیچ منطقه نمونه گردشگری بدون تعیین محدوده مصوب وجود نخواهد داشت.

/108

 

انتهای پیام/

کد خبر 139207015