به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی کهگیلویه وبویراحمد محمود باقری با بیان اینکه توسعه توریسم در استان، نیازمند معرفی فرصتها و قابلیتهای گردشگری به گردشگران و سرمایهگذاران است اظهار داشت: یکی از مهمترین اهداف این جشنواره، معرفی توانمندیهای و پتانسیلهای استان به سرمایهگذاران و توسعه بعد اقتصادی گردشگری استان است.
باقری تصریح کرد: با توجه به اینکه به ازای ورود هر 6 گردشگر یک شغل ایجادخواهد شد، بنابراین باید زمینه حضور گردشگران را به استان کهگیلویه و بویراحمد که دارای ظرفیتها و پتانسیلهای زیادی است را فراهم کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وجود بافت های تاریخی در استان گفت: تا کنون 17 هکتار از بافت قدیم دهدشت تملک شده است که اگر قرار باشد این بافت حفظ و نگهداری شود باید آن را محصور کنیم. کاروانسرا و حمام کهیار این بافت فضاهایی است که انسان از معماری خاصی و ارتباط این فضا ها به همدیگر لذت میبرد.
وی به اهمیت صنایع دستی اشاره کردو اظهارداشت: صنایع دستی امروزه علاوه بر نیازهای قدیمی که وجود داشت نیاز روحی انسانها را نیز برآورده میکند. صنایع دستی تنها نه بعنوان تن پوش، کف پوش یا موارد دیگر استفاده میکنیم، بلکه بعنوان محورهای زیبایی شناختی و احساساتی که در انسان وجود دارد و خانههای بسیاری از مردم مزین به دست بافتهها و دست ساختههای بشر و صنایع دستی این استان نیز دست مایه سخت کوشان کوچ رو ماست.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه گلیم، جاجیم، گچمه، قالی، چادر(بهون) و لباسهای محلی مهمترین دست بافته های استان هستند، تصریح کرد: در زمینه صنایع دستی استان بین 30 تا 35 هزار نفر مشغول به کار و فعالیت هستند که4000 نفر از این تعداد را توانستیم شناسنامه دار کنیم.
باقری ادامه داد: هم اکنون از صنایع دستی بعنوان مشاغل خانگی یاد می شوند که به شکل تعاونی اداره می شوند. پیگیر و دنبال هستیم که در کنار تعاونی ها، خوشه های کسب و کار در زمینه صنایع دستی ایجاد شود که اشتغالزایی و درآمدزایی کمک زیادی به مردم استان کند.
انتهای پیام/