توافق با صندوق توسعه ملی برای اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران بخش گردشگری

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری 5 کار اساسی را لازمه گسترش گردشگری در استان مازندران دانست و  گفت: توافقات اولیه با صندوق توسعه ملی و بانک‌های عامل برای اعطای تسهیلات کم‌بهره به سرمایه‌گذاران  حوزه گردشگری انجام شده است.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، در دیدار مسعود سلطانی‌فر، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با قاسم احمدی لاشکی نماینده نوشهر و چالوس، شهرداران شهرهای مازندران، فرماندار و اعضای شورای شهر چالوس، مسائل و موضوعات مرتبط با حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این منطقه مطرح و بررسی شد.

معاون رئیس‌جمهور در این جلسه، پیگیری مشکلات مردم را حرکتی مقدس دانست و گفت: برای گسترش گردشگری در استان مازندران 5 کار اساسی باید در دستور کار قرار گیرد.

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی از ساخت هتل و تکمیل پروژه‌های نیمه کاره به عنوان اولین و مهمترین اولویت توسعه گردشگری در این منطقه یاد کرد و افزود: برای گسترش گردشگری ما ملزم به احداث هتل هستیم که در همین راستا برای ارائه تسهیلات به سرمایه‌گذاران با صندوق توسعه ملی و بانک‌های عامل توافقات اولیه صورت گرفته است.

سلطانی‌فر با اعلام این خبر که تسهیلات در حوزه احداث هتل و زیرساخت‌های گردشگری با شرایط مناسب به سرمایه‌گذاران اختصاص می‌یابد، ادامه داد: با توجه به تفاوت نیازها و درخواست‌هایی که گردشگران داخلی و خارجی دارند ساخت هتل‌های 2و 3 ستاره برای گردشگران داخلی و احداث هتل‌های 4و5 ستاره برای گردشگران خارجی در مازندران مورد توجه قرار خواهد گرفت.

معاون رئیس‌جمهور ساماندهی نوار ساحلی مازندران را از دیگر اولویت‌های توسعه گردشگری در این استان دانست و تصریح کرد: باید شرایط مناسبی برای استفاده از این موهبت الهی برای تمامی گردشگران فراهم شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی ادامه داد: تفریحات دریایی به عنوان سومین عامل توسعه گردشگری استان مازندران باید مورد توجه قرار گیرد، از شهر آستارا تا بندر ترکمن حدود 600 کیلومتر جاذبه دریایی وجود دارد که می‌توان از این موقعیت برای توسعه گردشگری منطقه بهره برد.

سلطانی‌فر با اشاره به اینکه در همه نقاط دنیا صنایع دریایی در زندگی مردم ساحل‌نشین نقش موثری دارند، یادآور شد: راه‌اندازی قایق‌های تفریحی علاوه بر توسعه گردشگری در ایجاد اشتغال و رونق کسب و کار منطقه تاثیر بسزایی خواهد داشت.

وی در ادامه گردشگری حلال را فرصتی طلایی برای کشور دانست و گفت: در بین 57 کشور مسلمان دنیا، کشور ما  این ظرفیت را دارد که مهد گردشگری حلال باشد و این مهم با راه‌اندازی امکانات تفریحی مناسب برای بانوان کشورهای اسلامی ممکن می‌شود.

معاون رئیس‌جمهور، راه‌اندازی مجتمع‌های تفریحی را چهارمین عامل تاثیرگذار در توسعه گردشگری استان مازندران دانست و تصریح کرد: هتل و دریا به تنهایی تامین‌کننده نیازهای گردشگران نیست، وجود سالن‌های ورزشی، استخر، سینما و سایر امکانات تفریحی در نوار ساحلی رونق دوچندان به گردشگری منطقه می‌بخشد.

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی ادامه داد: رفع کمبود خدمات بین‌راهی در استان مازندران که به عنوان یک مشکل اساسی از دیرباز در این منطقه مطرح بوده، رفع نیازهای گردشگران و گسترش بیش از پیش گردشگری را در این استان به دنبال خواهد داشت.

سلطانی‌فر تمرکز بر احداث و تامین زیرساخت‌های گردشگری را مورد تاکید قرار داد و افزود: ما در مجموعه سازمان میراث فرهنگی در حال تجهیز منابع  برای اعطای تسهیلات کم‌بهره به سرمایه‌گذاران فعال در حوزه گردشگری هستیم.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه استان مازندران با مشکل کمبود مسافر و گردشگر مواجه نیست، گفت: رویکردهای نوین سازمان میراث فرهنگی توزیع مکانی و زمانی سفر در کشور است که باید زیرساخت‌های مورد نیاز این اهداف با حمایت جدی بخش خصوصی فراهم شود.

گفتنی است در این جلسه شهرداران شهرهای مختلف مازندران،  نمایندگان شورای شهر  و فرماندار شهر چالوس در حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مسائل و موضوعات حوزه گردشگری استان مازنداران را مطرح کردند.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 139302086