جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره و اجلاس بین المللی میراث معنوی (ناملموس) به منظور تقسیم وظایف و تشکیل کمیته های کاری با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری و جمعی از مدیران کل استان خراسان جنوبی در محل اداره کل میراث فرهنگی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، مدیرکل میراث فرهنگی استان ضمن بیان اینکه، تاکنون 29 اثر معنوی استان ثبت ملی شده است، افزود: در سطح کشور استان خراسان جنوبی به علت تنوع در حوزه میراث معنوی جزو استان های مطرح در سطح کشور است.
حسن رمضانی اظهار داشت: برگزاری این اجلاس فرصت مناسبی برای شناساندن این میراث خراسان جنوبی به دنیا و مردم سایر نقاط جهان است، بنابراین در این راستا باید به نحو صحیح تقسیم کار صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه، ریاست کمیته علمی با دانشگاه است تاکید کرد: نخبه ها، پژوهشگران، صاحب نظران استان به این کمیته دعوت شوند.
رمضانی اذعان داشت: بخش عمده عناوین این اجلاس توسط میراث فرهنگی استان قابل ارائه است و بسته به فضای اختصاص داده شده به استان، این اداره کل آمادگی برپایی 20 غرفه دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تاکید کرد: در انتخاب شرکت کنندگان در نمایشگاه، سیاه چادرها و ... دقت شود تا افردای معرفی شوند که الگو و معرف خوب و کاملی برای مردم خراسان جنوبی باشند.
رمضانی خاطر نشان کرد: هر دستگاه در حوزه اعتبار دستگاه خود عمل نماید و خواستار همکاری تمام دستگاههای اجرایی برای هر چه بهتر برگزار شدن این اجلاس و معرفی هر چه شایسته تر خراسان جنوبی به جهانیان شد.
در ادامه مصوب شد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اواخر مهر ماه نسبت به معرفی گروه برگزیده سوگواری استان جهت اعزام به اصفهان و اجرا در اجلاس اقدام کند.
در این جلسه همچنین سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری با بیان اینکه میراث ناملموس از سال 2003 میلادی در اجلاس عمومی یونسکو برنامه ریزی شده و هر سال در یک کشور برگزار می شود، اضافه کرد: اجلاس و جشنواره بینالمللی میراث فرهنگی ناملموس برای اولین بار در ایران، مهرماه سال جاری در اصفهان برگزار میشود و در این راستا جشنواره میراث فرهنگی معنوی استان شهریورماه در خراسان جنوبی برگزار خواهد شد.
شریفی در ادامه به بیان کلیات این اجلاس پرداخت و گفت: این اجلاس 5 محور را شامل بیان ها و سنت های شفاهی، هنرهای نمایش، فعالیت های جمعی، آیین ها و جشن ها، دانش و اعمال مرتبط با طبیعت و جهان و سنت های مرتبط صنایع دستی در برمی گیرد و در این راستا 5 کمیته تخصصی با حضور نماینده تام الاختیار دستگاههای اجرایی تشکیل خواهد شد.
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری در پایان خواستار مدیریت جهادی کلیه دستگاههای اجرایی استان برای برگزاری هر چه بهتر و باشکوه تر، این اجلاس جهت معرفی استان خراسان جنوبی در سطح جهان شد.
انتهای پیام/