به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان ایلام در همین راستا کار گروهی در محل فرمانداری دره شهر جهت بررسی مشکلات، راهکارها و برنامه های آتی سازمان برای شهر تاریخی دره شهر برگزار شد.
در این جلسه \"عبد المالک شنبه زاده \" مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان ایلام گفت : بسیاری از مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری با همکاری مسئولان استان قابل حل است و میراث فرهنگی دست یاری به سوی دیگر ارگان های دخیل در این رابطه دراز می کند.
وی اهتمام ویژه فرمانداران و شهرداری ها را در زمینه مواریث فرهنگی و گردشگری را خواستار شد.
شنبه زاده اضافه کرد: با توجه به حجم عظیم وظایف میراث فرهنگی در بحث های گردشگری ، سرمایه گذاری ، مرمت و حفاظت آثار ، اعتبار اختصاص یافته به این سازمان را ناچیز و ناکافی دانست.
وی در ادامه به شهر تاریخی دره شهر اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت فوق العاده این بافت تاریخی فرهنگی اولویت ما به خرید و آزاد سازی زمین ها و روستاهای قرار گرفته در داخل حریم این شهر تاریخی و رفع مشکلات و موانع در این راستا خواهد بود.
در ادامه مدیر کل پایگاه های جهانی سازمان میراث فرهنگی کشور از برنامه ریزی برای 90 پایگاه در سطح کشور خبر داد و افزود: از این میان، تعداد 25 اثر تا کنون ثبت جهانی شده و شهر تاریخی سیمره جزء شش اولویت اول ما برای ثبت جهانی است.
فرهاد عزیزی همچنین گفت: شهر تاریخی دره شهر که مربوط به دوره اسلامی است در سطح کشور بی نظیر است.
وی ادامه داد: شهر تاریخی سیمره به دلیل در هم کناری با طبیعت زیبا ، گستردگی و قدمت تاریخی به عنوان یکی از مهمترین و پرجاذبه ترین آثار تاریخی – فرهنگی کشور مطرح است.
عزیزی افزود: با آماده سازی زیرساخت ها و فراهم شدن امکانات مورد نیاز برای ثبت جهانی سیمره اقدام خواهیم کرد و انشاءالله دره شهر که قطب گردشگردی و تاریخی استان ایلام است به جایگاه واقعی خود در کشور دست یابد.
انتهای پیام/