همکاري دستگاههاي  اجرائي آذربايجان غربي در پيشبرد اهداف گردشگري موثر است

معاون گردشگري كشور گفت: ديدگاه مسئولان  آذربايجان غربي در سطح كلان،  بر هم افزائي و همكاري دستگاههاي اجرائي در راستاي پيشبرد اهداف گردشگري استوار است.

به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي،  مرتضي رحماني موحد در بازديد از دومين جشنواره انگور در اروميه و  ديدار با محمد حضرت پور شهردار اروميه، با ابراز خرسندي از تلاش هاي مسئولين در توسعه گردشگري استان،  اظهار داشت:  در اين سفر ضمن  شركت در جلسه ستاد اجرايي خدمات سفر استان و  گفت وگو  با استاندار آذربايجان غربي، مشكلات و نارسايي هاي  بخش گردشگري بررسي شده و از نزديك نيز در جريان پيشرفت كارهاي سازمان در استان قرار گرفتيم.

وي افزود: فعاليت  زيرساخت هاي گردشگري در  اروميه مساعد بوده و بعضي از طرح هاي گردشگري در اين شهر با همكاري دستگاههاي اجرائي استان با سرعت رو به پيشرفت است.

رحماني موحد ادامه داد: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور نيز متناسب با امكاناتش، سياست ها و طرح هاي خاصي براي توسعه زيرساخت هاي گردشگري در سطح كلان دارد.

معاون گردشگري كشور اذعان داشت: در حوزه گردشگري طبيعي در آذربايجان غربي چهار نقطه گردشگري روستاي هدف گردشگري بسطام چايپاره، سايت پرنده نگري تالاب كاني برازان مهاباد، سد ارس ماكو  و غار قلايچي بوكان از جمله اين طرح ها مي باشد كه اميد مي رود با هم افزايي و كمك دستگاه ها توسعه گردشگري در اين حوزه ها محقق شود.

 وي  با بيان اين مطلب كه سياست سازمان در رابطه با هتل ها و زيرساخت هاي گردشگري مبتني  بر تكميل پروژه هاي نيمه تمام مي باشد افزود: در آذربايجان غربي نيز اگر چنين طرح هايي پيشنهاد شود به منظور ارائه تسهيلات و معرفي به بانك هاي عامل در ليست الويت سازمان قرار داده مي شود.

 او ادامه داد: هتل پنج ستاره آنا در اروميه نيز يكي  از مراكز اقامتي با كيفيت و از جمله ي طرح هاي شاخص  در استان مي باشد كه اميدواريم با تدابير انديشيده شده سريع تر افتتاح شود.

محمد حضرت پور شهردار اروميه نيز در اين ديدار از احياي دبستان تاريخي 22بهمن اروميه با همكاري اداره كل آموزش و پرورش و ميراث فرهنگي استان خبر داد و افزود: يك شهربازي مدرن نيز در دهكده ساحلي چي چست تاسيس خواهد شد كه فاز اول آن با 230 ميليار ريال خريداري شده است

وي  با بيان اين مطلب كه هدف خدمت است؛ نام و نشان لازم نيست، اظهار داشت: شهرداري با كمك به سازمان ميراث فرهنگي به درآمد و معيشت مردم استان كمك مي كند.

او با تاَكيد بر اين كه مجموعه شهرداري خود را زير مجموعه سازمان ميراث فزهنگي، صنايع دستي و گردشگري مي داند، افزود: با همكاري و همدلي مسئولين استاني، خدماتي كه براي شهر آماده مي شود براي استفاده و بهره برداري مردم آماده مي شود.

گفتني است در ادامه معاون گردشگري كشور به همراه جليل جباري مدير كل ميراث فرهنگي استان از  غرفه هاي برپا شده در جشنواره انگور و برنامه هاي نمايش نحوه استحصال شيره انگور، دوشاب پزي و ساير برنامه هاي فرهنگي ارائه شده در اين جشنواره ديدن كرد.

انتهای پیام/

کد خبر 139306201