عبدالمالک شنبه زاده اضافه کرد : این روستاهای هدف گردشگری استان ایلام بخش مهمی از گردشگری استان را به خود اختصاص داده اند چراکه بخش مهمی از زیبایی های استان در این روستاها قرار دارد و آثار زیادی در آنها نیز ثبت ملی شده است.
شبه زاده ادامه داد : ایجاد امکانات و زیرساختها در روستاهای هدف گردشگری از اولویتهای مهم میراث فرهنگی است و توسعه گردشگری در این مناطق بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت و برای تحقق این موضوع برنامه های مختلفی از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام آماده شده است و اجرای این برنامه ها همکاری سایر دستگاه ها از جمله بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را می طلبد و همچنین در روستاهای هدف گردشگری کلیه فعالیت ها و خدمات روستایی شامل طرح هادی روستا ، طراحی معماری و ... با هماهنگی اداره کل میراث فرهنگی انجام شود و همچنین روستاهایی که طرح ندارنددر اسرع وقت بایستی طرح آنها تهیه گردد تا کلیه فعالیت ها بر اساس طرح مطالعاتی صورت گیرد .
شنبه زاده اظهار داشت : وجود شش روستای هدف گردشگری در استان ایلام باعث شده این استان از ظرفیت بالایی در بخش روستایی برخوردار باشد و روستاهای دیگری نیز وجود دارند که قابلیت تبدیل به روستاهای هدف گردشگری را دارا هستند.
وی افزود :در روستاهای استان ایلام ظرفیتهای بسیار بالایی در بخش گردشگری، قالیبافی، دامداری و... وجود دارد که هرکدام باعث منبع درآمدی برای مردم روستاهای استان ایلام شده است و بدون شک بحث توسعه و عمران و آبادانی روستاهای استان ایلام از اهمیت ویژه ای برخوردار است چراکه توسعه زیرساختهای روستا باعث جذب گردشگران و فروش محصولات روستاییان خواهد شد.
شنبه زاده عنوان کرد : ظرفیتهای بسیار بالای روستاهای استان ایلام نیازمند حمایتهای دولت و اجرای طرحهای مختلف به منظور توسعه زیرساختها است.
شنبه زاده در پایان بیان داشت: ایجاد زیرساختهای مورد نیاز در بخش گردشگری استان و روستاها شامل راه های ارتباطی، احداث کمپینگهای گردشگری، سفره خانه های سنتی، ایجاد راهنمای گردشگری و... دنبال می شود .
انتهای پیام/