به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان، دومین همایش تخصصی گردشگری ،تنوع اقامتی و توسعه جامعه محلی جهت تحقق شعار امسال سازمان جهانی جهانگردی با عنوان توسعه محلی برگزار شد.
در این همایش که با هدف آشنایی مدیران و کارمندان تاسیسات گردشگری برگزار شد،رضا علیزاده مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان،توسعه جوامع محلی را در گرو بهره گیری از الگوهای مناسب گردشگری دانست.وی اظهار داشت:توسعه پایدار محلی با همکاری بخش خصوصی و مشارکت جامعه محلی امکان پذیر است و این رهیافت باعث رونق اقتصادی و ارتقاع سطح کیفی خدمات گردشگری بین الملل خواهد شد.
علیزاده؛ مدیریت مبتنی بر جامعه محلی را بعنوان یک استراتژی توسعه، مستلزم منابع کافی و برنامه ریزی مدون خواند که تحقق آن می تواند موجب فقرزدایی ، حفاظت از منابع انسانی موثر در منطقه و توانمندسازی افراد محلی شود.
این مسئول اذعان داشت: توسعه كارآمد گردشگری با حفظ منابع، ترکیب شاخصهای کیفیت و توسعه پایدار هماهنگ با سیاستهای ملی، منطقهای و بومی به تحقق شعار امسال سازمان جهانی جهانگردی کمک کند.
وی اظهار کرد : توسعه گردشگری تنها راه برون رفت از مشکلاتی است که امروز در اثر کاهش قیمت نفت و تحریمها بوجود آمده و همینطور تا حد بسیاری حلال مشکل بیکاری در جامعه خواهد بود.
علیزاده با اشاره به وضعیت گردشگری استان گیلان بیان داشت: می بایست سطح ارائه خدمات گردشگری استان از ملی به بین المللی تغییر یابد تا تردد و ماندگاری گردشگران افزایش یابد.
مدیر میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان بر لزوم بهره گیری از ظرفیت نمایشگاه های بین المللی گردشگری تاکید کرد و گفت: اصالت و پتانسیل های گردشگری گیلان نیازمند معرفی است و این مهم از شیوه های نوینی همچون حضور در نمایشگاه ها و اجلاس های کشوری و بین الملل محقق می شود.
در ادامه این سمینار ماسانوری شینتانی کارشناس بین المللی اکوتوریسم به ارائه مطالبی از اقامتگاه های بوم گردی در هند و سریلانکا پرداخت.
همچنین دکتر زاهد قادری محقق و استاد دانشگاه مالزی در خصوص پروژه های توسعه اقامتی کشور مالزی که عنوان موفق ترین پروژه در این خصوص را کسب کرده، به ارائه مطلب پرداخت.
فرزاد رشیدی کارشناس گردشگری و مدرس دانشگاه نیز مطالبی از طبیعت گردی اداره خود و توجه بر اهمیت تفسیر گردشگری در توسعه جوامع محلی ارائه نمود.
این دوره آموزشی از سوی موسسه آموزشی پژوهشی گردشگران پایدار برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/