بیش از 60 آشپز ملایری و همدانی در جشنواره غذا ملایر با پخت غذاهای رنگارنگ به مسابقه پرداختند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی همدان، در راستای برگزاری جشنواره زمستانی استان همدان جشنواره و مسابقه غذا در ملایر با همکاری اداره میراث فرهنگی ملایر و مجتمع اقامتی الماس در ملایر برگزار شد.
در این جشنواره بیش از 60 آشپز از ملایر و همدان با پخت غذاهای محلی، سنتی، دسر و شیرینی به رقابت در دو بخش حرفه‌ای و عمومی به رقابت پرداختند.

در بخش عمومی این جشنواره شامل سه قسمت غذا، آش‌ها و دسر و شیرینی بود که در پایان در بخش غذا خانم مریم جهانگیری با پخت غذای کوفته به مقام اول دست پیدا کرد.

در این قسمت منصوره زمانی با پخت غذای پلته پلو به مقام دوم و  مریم سلامی با پخت غذای کوفته به مقام سوم دست پیدا کرد.در قسمت آش‌ها  رضوان زمانی با پخت آش بادمجان به مقام اول، خانم روستایی با پخت آش ترخینه مقام دوم و خان بوستانی با پخت آش بلغور گندم به مقام سوم دست پیدا کرد.

در قسمت دسر و شیرینی  روشن جهانگیری با پخت شیرینی برنجی و نخودچی به مقام اول و  سحر شاهی با حلوای شیره به مقام دوم دست پیدا کرد. در بخش حرفه‌ای تالار الماس به مقام اول و عطر سیب همدان به مقام دوم دست پیدا کرد.

\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1393120417