امیدواریم بتوانیم با همکاری و همراهی هرچه بیشتر مسئولان ارشد استانی و کشوری شاهد توسعه گردشگری در استان باشیم.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد، محمود باقری در اولین نشست خبری خود با خبرنگاران سال ۹۴ با اشاره به شعار سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده، گفت: هرچه همدلی بیشتر باشد و دولت و ملت همراه هم باشند با اعتمادسازی میتوان از بحرانها عبور کرد که این اعتماد سازی را رسانهها میتوانند ایجاد کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اینکه رسانهها با بیان حقایق و ضروریات میتوان اعتمادسازی ایجاد کرد، بیان داشت: عنصر اعتمادسازی بین دولت و ملت رسانهها هستند که انتظار میرود رسانهها به این مهم توجه داشته باشند.
باقری با بیان اینکه رسانهها نه تنها خوراک برای مردم ایجاد میکنند بلکه بر افکار مردم تاثیر میگذارند، اظهار کرد: رسانهها با بیان حقایق و نقد منصفانه نمیتوانند در آنچه پیرامون خود میگذرد بیتأثیر باشند.
وی اخلاق رسانهای در عرصه رسانه را مهم خواند و گفت: اگر رسانهها بدون هیچ گونه حب و بغضی وارد شوند هم اعتماد بین مردم و دولت ایجاد میشود و هم میتوان حقایق را بیان کرد.
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه همواره در تمام جلسات گردشگری یکی از سه محور توسعه کهگیلویه و بویراحمد مطرح میشود، گفت: رئیس جمهور در جلسهای که در جمع مجمع نمایندگان استان و استاندار داشتند گردشگری را محور توسعه مطرح کردند و نقش گردشگری در توسعه استان را ابلاغ کردند.
باقری ادامه داد: در سفر دو روزه معاون برنامهریزی رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد بحث گردشگری بود که به سرمایهگذاری در استان تاکید شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد با طرح این سئوال که برای اینکه گردشگری جایگاه خود را پیدا کند و رونق یابد چه کار باید کرد، گفت: اولین اقدامی که باید در حوزه گردشگر ایجاد کرد ایجاد زیرساختهای گردشگری است.
وی با بیان اینکه ۱۴ منطقه نمونه گردشگری و ۱۱ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد داریم ولی زیرساخت در هیچ کدام از این مناطق ایجاد نکردیم، گفت: استانی که ۳۰۰ جاذبه گردشگری دارد میتوان زیرساختهای آن را فراهم کرد و تاکنون توانستیم تنها زیرساخت ۲۰ نقطه را فراهم کنیم.
باقری در ادامه به جمع اعتبارات عمرانی استانی کهگیلویه و بویراحمد در این حوزه اشاره کرد و گفت: جمع اعتبارات عمرانی استان دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده که میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان آن تخصیص یافته است.
این مسئول با بیان اینکه در سنوات گذشته میزان اعتبارات به نسبت ناچیز تر بودند، گفت: باید به سمت اعتبارات ملی رفت و همواره استاندار استان بر این امر تاکید داشته و دارند.
باقری تصریح کرد: برای اولین بار در سال گذشته تراز گردشگری کهگیلویه و بویراحمد مثبت شد و این ظرفیت وجود دارد که با اعتمادسازی و آگاهیبخشی از سوی رسانهها گردشگران زیادی به استان ورود پیدا کنند.
این مسئول با تأکید بر اینکه پیگیر مشخص شدن محورهای گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد هستیم، گفت: امیدواریم بتوان با همکاری و همراهی هرچه بیشتر مسئولان ارشد استانی و کشوری شاهد توسعه گردشگری در استان باشیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در حوزه صنایعدستی اقدامات خوبی صورت گرفته است، گفت: آموزش رشتههای منسوخ شده را در دستور کار قرار دادیم.
باقری بیان کرد: همواره شاهد هستیم که گلیم، گبه و جاجیم کهگیلویه و بویراحمد با برند دیگر استانها به فروش میرسد؛ در این زمینه دستبافتهای استان را با برند مشخصی به همگان معرفی میکنیم.
این مسئول در پایان با تأکید بر اینکه در بحث آئینها، سنتها، موسیقی، آداب و رسوم، غذاها و لباسهای محلی و جشنوارهها برنامه داریم، گفت: امیدواریم بتوان در سال آینده بخشی از این موارد ذکر شده که مختص کهگیلویه و بویراحمد است را به ثبت رساند.
\n
انتهای پیام/