به گارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، در این نشست که به ریاست مجتبی نیک کردار معاون عمرانی استاندار کرمانشاه برگزار شد، آخرین وضعیت برگزاری جشنواره سراسری اقوام ایرانی در کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفت.
معاون عمرانی استاندار کرمانشاه، توسعه گردشگری و خدمات را یکی از راه کارهای اصلی توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در استان دانست و گفت: در بخش کشاورزی با توجه به شرایط کنونی بحران آب امکان ایجاد اشتغال جدید بسیار سخت شده است و باید به سختی شغل های موجود را حفظ کرد، در بخش صنعت نیز هزینه های ایجاد شغل بسیار سنگین است.
نیک کردار تصریح کرد: با توجه به درصد بالای بیکاری در استان کرمانشاه، سرمایه گذاری در بخش خدمات و گردشگری بهترین گزینه های پیش رو است که باید توجه ویژه ای به آن شود.
وی تصریح کرد: برای توسعه صنعت گردشگری علاوه بر فراهم سازی زیرساخت ها معرفی استان و تبلیغات از اهمیت ویژه ای برخوردار است که به جد باید مورد توجه قرار گیرد.
وی برگزاری جشنواره سراسری اقوام ایرانی در کرمانشاه را فرصت مناسبی برای معرفی توانمندی های استان دانست و گفت: مدیریت ارشد استان این آمادگی را دارد که با تامین منابع مورد نیاز به برگزاری این جشنواره در شهریور ماه کمک کند.
نیک کردار از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان که متولی برگزاری این جشنواره است خواست در سریع ترین زمان ممکن ریز برنامه ها و هزینه های برگزاری جشنواره اقوام را در اختیار استانداری و مدیرت برنامه و بودجه استان قرار دهد.
همچنین، علی فعله گری در ابتدای این نشست با ارائه گزارشی مختصر آخرین اقدامات صورت گرفته در ستاد خدمات سفر استان در پنج ماهه نخست سال جاری را تشریح کرد.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جدید برنامه تشدید نظارت ها بر اماکن و تاسیسات گردشگری استان اجرا شده است گفت: در این مدت سه هزار و 228 مورد بازدید از کلیه تاسیسات گردشگری استان کرمانشاه به عمل آمده است.
مهندس فعله گری ادامه داد: در این مدت 59 مورد تذکر، 36 مورد اخطار، هشت مورد تعلیق و هشت مورد تعطیلی و 11 مورد ارزیابی نتیجه بازدید ها بوده است.
وی با اشاره به اینکه از این لحاظ جزو استان های برتر کشور هستیم، تاکید کرد: بازدید ها با دقت و نظارت بیشتر ادامه خواهد داشت.
وی خاطر نشان کرد: در این مدت با وجود اینکه بسیاری از روزها هوا غبارآلود بوده است، اما از نظر حجم بازدید ها و ورود گردشگر شاهد روند بسیار خوبی بوده ایم به نحوی که در این پنج ماه تخت های 90 درصد واحد های اقامتی استان به صورت 100 درصد اشغال بوده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، تصریح کرد: با توجه به شرایط ورود گردشگران به استان ساعات بازدید از مجموعه تاق بستان تا ساعت یک بامداد افزایش یافته است که با استقبال خوبی همراه بوده است.
فعله گری در ادامه کمبود واحد های استاندارد شده را یکی از ضعف های صنعت گردشگری استان توصیف کرد و گفت: این واحد ها باید استاندارد سازی شوند و با توجه به برنامه سازمان این اقدام در حال حاضر در حال انجام است.
هچنین در این نشست آخرین وضعیت مجتمع های خدماتی بهداشتی بین راهی استان، اختصاص غرفه معرفی استان در فرودگاه شهید اشرفی اصفهانی کرمانشاه و ... مورد بررسی قرار گرفت
انتهای پیام/