صنایع دستی وگردشگری در وضعیت پسا تحریم کمک کننده هستند

صنایع دستی وگردشگری در وضعیت پسا تحریم کمک کننده هستند.

به گزارش میراث آریا(chtn) کاظم جلالی نماینده مجلس ورئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با تبریک ایام دهه کرامت و گرامیداشت روز بازگشت آزادگان به کشور و نیز روز 28 مرداد ماه گفت: از معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای این ابتکار جالب توجه و خلاقانه در پیگیری تدوین برنامه ششم توسعه تشکر و تقدیر می کنم. ایشان فردی اجرایی، پیگیر و خوشنام در حوزه های فعالیت خود هستند که خوشبختانه حضور وی در سازمان میراث فرهنگی نیز سبب تغییر و تحولات مثبت بسیاری بوده است.

وی افزود: بازگشتن اشیا تاریخی کشورمان پس از سال ها  نمونه ای از این تلاش ها و تحولات است که نشان از مدیریت شایسته اقای سلطانی فر در سازمان میراث فرهنگی دارد که همه ما از این اتفاق خرسندیم.
وی در زمینه تدوین برنامه ششم توسعه گفت: این اقدام در تدوین برنامه ششم توسعه در سازمان میراث فرهنگی  بسیار ارزشمند است بسیاری از ما در کشور برنامه را در قالب انشا و به صورت کیفی تهیه می کنیم در حالی که برنامه باید قابل اجرا و طرح باشد تا بتوان بر آن تکیه داشت، در این راستا معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از برگزاری جلسات مختلف برای تهیه هر چه بهتر این امر خبر داده اند که این تلاش و تفکر جای تقدیر و تشکر دارد.
جلالی در زمینه توجه به اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی مبتنی بر ظرفیت هاست که حتما یکی از بخش های آن مربوط به صنایع دستی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی با اشاره بر شرایط پس از تحریم گفت: شرایط در حال تحول است به مرور داریم از شرایط تحریم به شرایط پس از تحریم می رسیم که در این زمینه باید از مسئولین که با تسلط بر ادبیات دیپلماتیک و روش های معقول و منطقی به این موفقیت شایسته رسیدند تشکر کنیم. به همین منظور باید خود را برای این امر آماده کنیم.
وی ادامه داد: باید از این پس برای هزینه کردها برنامه ریزی کنیم، آنچه که می تواند در وضعیت پس از تحریم کمک کننده باشد همین صنایع دستی وگردشگری است.
جلالی افزود: ترویج گردشگری صرفا با تقویت و تغییر نگاه در سازمان میراث فرهنگی ایجاد می شود، در ورودی های کشور باید شیوه برخورد و ورود گردشگر تغییر کند. نگاه ها نسبت به گردشگر باید تغییر کند به گردشگر باید نگاه اقتصادی داشت.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر لزوم تغییرو بازنگری قوانین گفت: با تشکیل یک کارگروه مشترک از سوی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و سازمان میراث فرهنگی در یک فرصت 6 ماهه قوانین ارزیابی شده و در صورت لزوم، قوانینی که باید ثابت و یا اصلاح شوند تعیین می شوند، قوانین باید آسیب شناسی شود تا گامهای موثری در این حوزه برداریم.
وی در ادامه گفت: درفرصت فعلی و به طبع در آینده فضای جدیدی پیش رو داریم و همچنین با توجه به گرایش هایی که نسبت به کشور در جهان وجود دارد و نیز با ذخایر ارزشمندی که در سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری داریم در این راستا می توانیم گامهای موثری برداریم.
وی افزود: خوشحالم که سازمان میراث فرهنگی در مدیریت کارآمدی قرار دارد، با توجه به ارزیابی هایی که وجود دارد تحول عظیمی را در مدت زمان حضور مسعود سلطانی فر در سازمان نشان می دهد.امیدواریم با تعامل سازنده با نهاد ها و سازمان های مردم نهاد و دوستداران میراث فرهنگی این طریق ادامه یابد.
 وی همچنین در پایان سخنانش گفت: این مجلس و مجلس آینده همواره کمک و یاور سازمان میراث فرهنگی است، امیدواریم با کمک در تدوین برنامه ششم به سازمان و مجلس کمک شود تا آنچه حق سازمان میراث فرهنگی است ادا شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1394052838