70 آَشپز زنجان براي حضور در جشنواره ملي آَش ايراني باهم  به رقابت پرداختند

مسئول دبيرخانه دهمين جشنواره ملي آَش ايراني گفت: صبح و عصر روز جمعه 6 شهریور ماه  70 آشپز زنجاني براي دستيابي به  غرفه هاي جشنواره  ملي آَش ايراني با يكديگر به رقابت پرداختند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان: اجلي مسئول دبيرخانه دهمين جشنواره ملي آَش ايراني گفت: با توجه به اينكه تعداد متقاضيان حضور در دهمين جشنواره ملي آَش ايراني  هرسال با افزايش مواجه است امسال نيز براي ارتقا بخشي به كيفيت اين جشنواره مقرر شد ابتدا متقاضيان در مرحله استاني با يكديگر رقابت كنند  تا آَ ش هاي برتر به  جشنواره ملي آش ايراني راه يابند. 
وي افزود:  از 8 صبح روز جمعه  6 شهریور ماه حدود 45 آَشپز در محل كارخانه كبريت زنجان و حدود 30 آشپز نيز در نوبت عصر در محل گاوازنگ به رقابت پرداختند تا ازاين ميان 9 آَشپز براي طبخ آَش در جشنواره ملي آش ايراني با ساير استان ها رقابت كنند.
 مسئول دبيرخانه دهمين جشنواره ملي آَش ايراني بهداشت غذا، اصالت آَش، طعم و مزه، خواص و تزيينات آَش را از جمله مواردي برشمرد كه در داوري  مورد توجه است.
اجلي يادآور شد: همه بسترها براي برگزاري دهمين جشنواره ملي آَش ايراني و نخستین جشنواره بين المللي غذاي كشورهاي عضو اكو- جاده ابريشم  فراهم شده است و اميدواريم  جشنواره اي كيفي تر از گذشته پيش رو داشته باشيم.
به گفته وي اسامي غرفه هاي منتخب از سوي داوران متعاقبا اعلام می شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1394060732