نشست راهنمایان گردشگری استان خراسان شمالی برگزار شد

نشست مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان خراسان شمالی  و رئیس کانون انجمن صنفی راهنمایان گردشگری با راهنمایان گردشگری استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان خراسان شمالی  با توجه به سفر رئیس کانون انجمن صنفی راهنمایان گردشگری کشور به استان و بازدید ایشان از مناطق گردشگری و تاریخی استان در جلسه مشترک با مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری با راهنمایان گردشگری استان در عمارت مفخم طرفین به بیان نقطه نظرات خود در خصوص راهکارهای توسعه گردشگری استان پرداختند .

محمد سویدانلویی مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان با بر شمردن قابلیتهای بالقوه و پتانسیلهای گردشگری استان خراسان شمالی را استانی مستعد در زمینه توسعه گردشگری در محور های مختلف یاد کرد ایشان همچنین ایجاد زیرساختهای گردشگری در 24 منطقه نمونه و 8 روستای هدف گردشگری را از اولویتهای اساسی ذکر کرد و اعلام نمود برآنیم تا با ایجاد امکانات مورد نیاز گردشگران گانهای توسعه این مناطق را زودتر برداریم . 

آرش نورآقاییرئیس کانون انجمن های صنفی راهنمایان گردشگری نیز گفت: خراسان شمالی ظرفیت ها و پتانسیل های ناب فراوانی در زمینه گردشگری دارد که تا کنون از آن استفاده نشده اما حال که این منطقه بهره ای از این فرصت ها نبرده است باید طرحی نو و اصولی برای آإن انداخت.

آرش نور آقای در نشست هم اندیشی راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی در عمارت مفخم بجنورد اظهار داشت: به نظر می رسد تنها راهکار رونق صنعت گردشگری در این استان، اکوتوریسم است و باید در این زمینه توجه بیشتری باید به این ظرفیت مبذول شود.

وی افزود: به استان های زیادی سفر کرده ام اما طبیعت بکر و دست نخورده خراسان شمالی و از همه مهمتر سنت ها و آداب رسوم حفظ شده در این استان سبب شگفتی من شد.

وی تاکید کرد: زندگی طایفه های مختلف کرد، ترک، ترکمن و تات، در مساحت کوچکی از کشور و حفظ سنت ها، یک چگالی از فرهنگ در خراسان شمالی ایجاد کرده است که باید به آن توجه  شود.

نور آقایی گفت: خوراک، پوشاک، صنایع دستی و نوشیدنی هایی که در این استان استفاده می شود، زیبایی هایی هستند که مخاطبان و علاقمندان خاص و ویژه خود را دارند می توان آن را به علاقمندان به ویژه علاقمندان گردشگری فروخت.

وی تصریح کذرد: می توان زیبایی های بکر و دست نخورده منطقه را بدون دخل و تصرف، و با قیمت بالا به اکوتوریست ها عرضه کرد.

رییس کانون سراسری انجمن های صنفی راهنمایان گردشگری اظهار داشت: برای رونق گردشگری باید بدانیم چه چیزی در هر منطقه، نگاه گردشگر را خیره می کند و در خراسان شمالی چادرهای عشایر یکی از ظرفیت هایی است که در کمتر استانی مشاهده می شود.

دعوت از وبلاگ نویسان به استان، دعوت از دانشجویان گردشگری و برگزاری استارت آپ ویکند گردشگری از جمله راهکارهای پیشنهادی این فعال و صاحب نظر برای توسعه و رونق گردشگری خراسان شمالی بود.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه معرفی کار سختی نیست گفت: سختی کار در شناسایی و تشخیص مخاطبان گردشگر متناسب با توان و پتانسیل های موجود است.

 رییس کانون سراسری انجمن های صنفی راهنمایان گردشگری، خراسان را مهد علم ، دانش و ادبیات ایران عنوان کرد و افزود: اما این دیار فراموش شده ای است که مسئولان باید آن را احیا کنند.

نورآقایی با اشاره به موفقیت ایران در کسب میزبانی کناوانسیون فدراسیون جهانی راهنمایان گردشگری در سال 2017 گفت: این فرصت استثنایی است و خراسان شمالی می تواند برای معرفی بیشتر خود، سهمی در این میزبانی داشته باشد.

وی با انتقاد از سکوت مسئولان از اقتصادی شدن جاده ابریشم گفت، سازمان جهانی جهانگردی سال گذشته بیشترین اعتبارات خود را به جاده ابریشم اختصاص داد تا تمام کشور های عضو سازمان جهانگردی، جز ایران در این زمینه فعالیت کردند.

وی افزود: ایران هیچ استفده و بهره ای از این امر نبرد. وی اظهار داشت:زوج فرانسوی دارند از سی جاده ابریشم عبور می کنند اما دولتمردان ما از آن خبر ندارند.

\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394072515