به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان غربی ، دومین جلسه بررسی طرح احیای مسجد جامع ارومیه در محل اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان غربی برگزار شد.
براساس این گزارش در این جلسه که با حضور کارشناسان مختلف از ادارات و دستگاهها ی دولتی وبخش خصوصی برگزار شد ؛ محمد فتحی معاون میراث فرهنگی استان ضمن قدردانی از حسن توجه نماینده محترم ولی فقیه در استان به این موضوع گفت : اولین جلسه این طرح با حضور مسئولین محترم در حضور حجت الاسلام والمسلمین مهدی قریشی نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه با هدف امکان احیاء مجدد مسجد جامع برگزار شد که خوشبختانه با نظر مساعد امام جمعه محترم جلب شد.
وی امکان احیاء مسجد جامع را منوط به همدلی و همکاری تمامی دستگاههای ذیربط عنوان کرد و افزود : بافت تاریخی مسجد جامع بنحوی است که عملیات احیاء آن با در نظر گرفتن شکل تاریخی آن و با دقت و حساسیت خاصی صورت گیرد و در این امر از تخصص مشاورین و سرمایه گذاران خبره کمک گرفته ایم .
جلیل جباری مدیر کل اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان غربی نیز پس از استماع نظرات حاضرین گفت : یکی از آرزوهای دیرینه مردم ارومیه بویژه افرادی که چهره قدیمی مسجد جامع ارومیه را در ذهن خود دارند این است که مسجد جامع به طرح قدیمی خود بازگشته و احیاء شود.
وی حمایت نماینده ولی فقیه در استان را از این موضوع بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود : مساعدت و موافقت امام جمعه محترم ارومیه با طرح احیای مسجد جامع امید بخش بوده و سعی داریم توسط سرمایه گذار علاقه مند احیای مسجد جامع را آغاز کنیم.
جباری با اشاره به ثبت مسجد جامع ارومیه در فهرست آثار ملی اضافه کرد : در صورت موفقیت و تصویب این طرح ؛ بایستی طرح نهایی را بدیل آنکه مسجد جامع از آثار ثبت شده در فهرست آثار ملی است به سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور ارسال کنیم و مطمئناً پیگیرخواهیم شد تا بتوانیم موافقت سازمان متبوع را برای احیاء مجدد این مسجد جلب نمائیم.
در ادامه جلسه طرح اولیه احیای مسجد جامع ارومیه و بازگرداندن آن به فرم اولیه که توسط مشاور ارائه گردید بررسی شده و کلیات آن توسط اعضای حاضر در جلسه به تصویب رسید .
گفتنی است مسجد جامع ارومیه یکی از آثار کم نظیر معماری مربوط به دوره های سلجوقی ،ایلخانی ، زندیه و قاجاریه بوده ودرسال 1314 هجری شمسی به شماره 243 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است .
انتهای پیام/