به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان؛در این دیدار معاون گردشگری سازمان گفت: با رویکرد و سیاستهای دولت و سازمان میراث فرهنگی اسباب توسعه، سربلندی و حضور بیشتر به منطقه سیستان در جایگاه جهانی و ملی با ثبت جهانی شهر سوخته بیشتر نمود پیدا کرده است.
مرتضی رحمانی موحد که در شورای اداری زابل سخن می گفت اظهار داشت: سازمان میراث فرهنگی اراده راسخی دارد تا با پیش بینی تمهیدات لازم که امیدواریم طی ماههای آینده زمینه اش فراهم شود اقدامات اساسی و تاثیرگذاری برای معرفی فرهنگ تاریخ و جاذبه ها و تبلیغ آنچه که داراییهای ارزشمنداین منطقه به عنوان سرمایه ملی وجهانی مطرح است را درعرصه بین المللی داشته باشد.
وی ادامه داد: نگاه حاکم درسازمان میراث فرهنگی،گردشگری وصنایع دستی، نگاه ویژه به سیستان برای توسعه، رشد و بالندگی منطقه است.
وی افزود: بافراهم شدن زمینه حمایتهای عملی و اجرایی امیدواریم مردم این منطقه شیرینی این اقدامات را بچشند و ما را در این زمینه حمایت و یاری کنند.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور ادامه داد: ما اعتقاد داریم که مجموعه همکاریها و فعالیتهای بین دستگاهها و بخشهای مختلف اجرایی نتیجه یک سیاست و اقدام مشترک است که نفع و آثارش برای مردم منطقه است.
رحمانی موحد گفت : مابرای اینکه حوزه میراث تمدنی و فرهنگی مان را در سطح جهان و منطقه و درسطح کشور معرفی کنیم باید بستر گردشگری و تعاملات مردمی، رفت و آمد و دید و بازدیدها و حضور جامعه میهمان در منطقه سیستان فراهم شده و به سرعت به مرجله اجرا برسد.
وی ادامه داد: تا پایان سال جاری با برخی اقدامات که پیش بینی شده زمینه حضور مدیران ارشد تخصصی صنعت گردشگری را در منطقه فراهم می کنیم تا بتوانند به خوبی در فعالیتهای بین المللی شان این منطقه و استعدادها را معرفی کنند.
معاون گردشگری سازمان اضافه کرد: ما زمینه حضور اصحاب فرهنگ و فرهیختگان را در نمایشگاه بین المللی فراهم می کنیم تا از آن طریق آشنایی با مردم و گروه های تخصصی در دنیا برای سفر وگردشگری برنامه ریزی می کنند به سیستان فراهم شود.
وی ادامه داد: ان شاءالله با رویکرد اثرگذاری که در حوزه بازاریابی و تبلیغات برای این منطقه پیش بینی شده ما شاهدحضور بیشترسرمایه گذاران برای توسعه زیرساختهای این منطقه خواهیم بود، دولت خود را موظف می داند که در ارتباط با مقاصد برخوردار از توسعه صنعت گردشگری عنایت ویژه تری داشته باشد.
رحمانی موحد افزود: اگراینجا بذر و یا نهالی کاشته شود قطعاً نتیجه ومحصول و میوه اش برای کل کشور خواهد بود.
وی با اشاره به تهیه پیش نویس سند توسعه گردشگری حوزه تمدنی سیستان که توسط اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان سیستان و بلوچستان صورت گرفته، گفت: ما با دقت این پیش نویس را درحوزه های تخصصی و اجرایی خود مورد توجه قرار می دهیم و مطالعه می کنیم و آنچه که می تواند موجبات دیدگاههای ملی با دیدگاههای استانی برای اعتلای جایگاه یک منطقه در سطح جهانی باشد را بکار گیریم.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور تصریح کرد: معتقدیم مردم سیستان حافظان دارایی و سرمایه های ملی هستند که باید در چارچوبهای بین المللی عرضه شوند و وقتی در آنجا معرفی و عرضه شد قطعاً خیر و برکتش نیز برای مردمان این منطقه است.
رحمانی موحد گفت: توقع مان از شورای اداری و اعضای آن این است که همچون گذشته، سازمان میراث فرهنگی را که وظایف حاکمیتی را قانون گذار و نظام بر دوشش گذاشته یاری وکمک کنند تا بتوانیم باعث تحولات و تغیرات با خیر و برکتی در منطقه باشیم.
انتهای پیام/