مدیرکل میراث فرهنگی , صنایع دستی و گردشگری هرمزگان از برگزاری جشنواره غذاهای سنتی این استان در بندرعباس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان ضیایی با بیان اینکه جشنواره غذاهای سنتی و صنایع دستی پنج شنبه 17دی درسالن ساختمان صنایع دستی هرمزگان برگزار می شود افزود: این جشنواره تخصصی یک رویداد گردشگری جدید در فصل پرکاری هرمزگان است و یکی از اهداف آن جذب گردشگران و آشنایی آنها با غذاهای سنتی و محلی استان است .

وی خاطر نشان کرد: استان هرمزگان به عنوان یکی از مراکز اصلی و دارای تنوع فرهنگی و تنوع قومی در ایران که درکنارجاذبه های بی بدیل تاریخی و طبیعی کشور , همواره مقصد گردشگران داخلی و خارجی است شکل گیری و حضور تمدن های درخشان مختلف ایرانی  درهرمزگان طی هزاره های گذشته، همچنین وجود اقوام بازمانده از این تمدن ها با ویژگی  های خاص فرهنگی خود سبب شده است حضور در میان بخش های گوناگون مردم هرمزگان به مشابه تجربه زندگی در دوران های تاریخی کشور تلقی می شود.

ضیایی افزود: جشنواره غذاهای سنتی و مختلف هرمزگان از ویژگی های فرهنگی مردمان آن است و به دلیل جذابیت های فراوان که دارند , جاذبه ای همیشگی برای گردشگران محسوب می شوندهمچنین وجود روش های متعددپخت یک غذا در نواحی مختلف استان هرمزگان ناشی از گوناگونی درسنت های زندگی مردم و نیز برگرفته از تفاوت درشرایط محیط زیست آنها ست . جاذبه ای فرهنگی گردشگری است که توان جذب گردشگر را داراست .

وی هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی و شناساندن غذاهای سنتی هرمزگان به عموم مردم به ویژه گردشگران داخلی و خارجی نیز نسل جوان, تلاش برای حفظ و احیای غذاهای سنتی و محلی هرمزگان در میان مردم به عنوان بخشی از میراث معنوی ایرانی, ایجاد یک رویدادگردشگری جدید با محوریت غذاهای سنتی و صنایع دستی, آشنا کردن بازدیدکنندگان با روش های پخت غذاهای سنتی و محلی و معرفی ویژگی های فرهنگی, آئین ها , بازی های بومی, صنایع دستی به عموم مردم به عنوان بخشی از پتانسیل های گردشگری استان از جمله اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.

این جشنواره با همکاری اداره کل امور بانوان استانداری , مرکز نگهداری کودکان معلول و ایتام بیت النبی, شهرداری منطقه یک بندرعباس, موسسه ساحل خلیج فارس برگزار می شود. 

انتهای پیام/

کد خبر 139410152