به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام، عبدالمالک شنبه زاده افزود: موزه تاریخ طبیعی ایلام دارای کارکرد گردشگری و پژوهشی است و تکمیل نهایی این گنجینه می تواند به یکی از نقاط قوت جذب گردشگران و پژوهشگران در استان تبدیل شود.
وی با بیان اینکه معرفی این گنجینه در قالب بسته های فرهنگی و گردشگری یکی از مهمترین اهداف این اداره کل است، اظهار کرد: معرفی این گنجینه بعد از تکمیل نهایی و اجازه استفاده عمومی، جزو اولویت های این اداره کل به ویژه در ایام خاص سال همچون نوروز و اربعین با توجه به ورود حداکثری گردشگر از استان های مختلف است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام گفت: بازدید از این گنجینه با توجه به محتوای جذاب و علمی آن محل مناسبی برای آشنایی نسبی گردشگران با قابلیت های طبیعی استان و کسب اطلاعات کلی از وحوش و تاریخچه طبیعی ایلام است.
گنجینه تاریخ طبیعی استان ایلام واقع در بوستان جنگلی چغاسبز در زمینی به گستره پنج هزار متر مربع در 2 طبقه احداث شده و شامل بخش هایی چون پرندگان، خزندگان، پستانداران، دوزیستان، پرنده شناسی، گیاه شناسی، فسیل و واحد تاکسی درمی است.
80 درصد آثار این گنجینه را گونه های بومی و 20 درصد را نیز غیر بومی تشکیل می دهد ولی هنوز هم برخی از بخش های آن نیازمند خرید نمونه های مختلف جانوری است.
انتهای پیام/