مدیرکل میراث فرهنگی استان همراه با نصرالله کسراییان استاد بزرگ عکاسی مردم شناسی فرهنگی  ایران از شهرستانهای مختلف بازدید نمود.

 به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری سیستان وبلوچستان کامبیز مشتاق گوهری ضمن بازدیداز فضاهای  مختلف گردشگری این مناطق ،فعالیت های ستاد خدمات سفر  شهرستانها ی حوزه بلوچستان ونحوه خدمات رسانی به گردشگران را مورد ارزیابی قرار داد.
شایان ذکر است استاد کسراییان که از وی عکس ها وکتابهای متعددی در حوزه طبیعت گردی وقوم شناسی  ازجمله کتاب بلوچستان با تصاویر زیبایی از استان منتشر شده است در این سفر از جاذبه های گردشگری وآثار تاریخی بلوچستان بازدیدنمود وی همچنین با استاد اسپندار دونلی نواز ایران نیز دیدارداشت.  
 
زندگی نامه کسراییان
کسراییان سال ۱۳۲۳ شمسی در خرم آباد لرستان به دنیا آمد. بعد از اتمام دوران دبیرستان برای گذراندن دوره سربازی و با اندیشه تغییر دادن دنیای اطرافش به تهران آمد. او رشته حقوق سیاسی را در دانشکده حقوق تهران دنبال کرد.
از همان موقع به عکاسی علاقه مند بود، اما سال دوم دانشگاه زمانی که با یک عکاس فرانسوی آشنا شد، تکنیک ها و ایده های جدیدی به ذهنش خطور کرد. سفرهای زیادی با هم رفتند و بعد از رفتن او بود که کسراییان عکاسی را به معنای خاص کلمه شروع کرد.
ومطالعات زیادی در زمینه عکاسی و هنر انجام داد. در همان موقع بود که کتاب \"تکنیک عکاسی\" نوشتۀ آندریاس فی نینگر را ترجمه کرد. کتابی که به عنوان یکی از معروفترین کتاب های مرجع عکاسی، بیش از پنجاه هزار نسخه از آن تابه حال به فروش رسیده است.
بعد از ان به صورت جدی عکاسی و سفر را با نگرش \"مردم شناسی فرهنگی\" آغاز کرد. حاصل کار حدود ۳۰ عنوان کتاب است که در بسیاری از آنها همسرش، زیبا عرشی، به عنوان مردم شناس، متنی جامع بدان افزوده است.
کتاب \"سرزمین ما ایران\" یکی از موفق ترین کتاب های کسراییان است که بلافاصله بعد از جنگ ایران و عراق منتشر شد.
\"کتاب سرزمین ما ایران در واقع فهرست مصور بقیه آثاری است که ما بعدها جداگانه منتشر کردیم. هدف اصلی مان هم این بود که دست کم پایه ای را بنا کنیم که بعد از این دیگر کسی جرات نکند پایین تر از این کار چاپ کند، اما هنوز منتظریم که کارهای بهتر از آن را ببینیم.\"
کسراییان در صفحه اول وب سایت خود به زبان انگلیسی آورده است: \"بیش از آنکه به استعداد و هوشمندی معتقد باشم، به کار سخت و پشتکار ایمان دارم و برای عکاس شدن راهی جز این نمی شناسم. شاید کسی بتواند در مدت زمان کوتاه به شهرت و ثروت دست یابد (که برای خیلی از مردم این هدف است) اما برای خلق یک اثر هنری ماندگار تنها راه، سخت کار کردن است.\"
کتابهای کسراییان
زندگی(۱۹۸۱)، از کودکی(۱۹۸۴)، سرزمین ما ایران(۱۹۹۰)، ترکمن های ایران(۱۹۹۱)، دمــاوند(۱۹۹۲)، اصفهان(۱۹۹۲)، عشایر ایران(۱۹۹۳)،تخت جمشید(۱۹۹۳)، کردهای ایران(۱۹۹۳)، تهران(۱۹۹۴)، شمال(۱۹۹۵)، جنوب(۱۹۹۷)، طبیعت ایران، یادداشت ها -کشتی، کویر، در و پنجره-(۱۹۹۹)، بلوچستان(۲۰۰۲)، معماری ایران(۲۰۰۳)، ماسوله(۲۰۰۱)، ابیانه(۲۰۰۱)، درنگ(۲۰۰۵)، برکناره(۲۰۰۵)، گذار(۲۰۰۷) و ترجمۀ کتاب \"تکنیک عکاسی\" نوشتۀ آندریاس فی نینگ
آخرين كتاب كسرائيان \"باورها و آئين هاى سرزمين ما\" امسال منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1395010517