میراث فرهنگی، صنایع دستی و جاذبه‌های گردشگری گیلان 3عامل جذب گردشگر

 

گیلان با بهره مندی ممتاز از سه مقوله میراث فرهنگی، صنایع دستی و جاذبه‌های گردشگری در اولویت گردشگران سراسر کشور قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان ؛ معاون سرمایه گذاری سازمان مرکزی با حضور در دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر استان ضمن بازدید از بخش های مختلف این ستاد، طی نشستی در جریان جزئیات اقدامات انجام شده قرار گرفت.

رضا علیزاده مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان در این نشست با ابراز خرسندی از انجام اقدامات موفق و موثر اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر استان اظهار داشت: افزایش ورودی و میزان ماندگاری گردشگران به گیلان نشان از عملکرد خدمت رسانی مطلوب به گردشگران است.

وی با بیان اینکه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان به دنبال کمیت افزایی گردشگران نبوده و تنها کیفیت بخشی به خدمات را دنبال می نماید، از رضایت مسافران نوروزی بر اساس نظرسنجی های انجام شده خبر داد.

علیزاده تلاش برای توسعه زیرساخت های گردشگری و محقق نمودن توسعه پایدار را از اهداف اولیه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان خواند و گفت: حمایت و هدایت سرمایه گذاران از اقدامات انجام شده برای تحقق این آرمان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان به برگزاری نمایشگاه های عرضه صنایع دستی و سوغات محلی در جای جای نقاط استان اشاره نمود و افزود: درحال حاضر گیلان با داشتن 5بازارچه دائمی، 18بازارچه موقت، 52ایستگاه ، 216فروشگاه و 26 کارگاه آماده برای برگزاری تورهای کارگاه گردی توانسته800غرفه دائم و موقت را برای گردشگران فراهم آورند.

این مسئول با تاکید بر لزوم دریافت بودجه و اعتبار برای تکمیل پروژه های نیمه کاره در حوزه گردشگری از معاون سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خواست تا در زمینه تامین منابع این اداره کل را یاری نمایند.

سعید شیرکوند، معاون سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه سال گذشته دولت سال اقتصادی بدی را به واسطه تحریم‌ها و محدودیت مالی پشت سرگذاشت اظهار کرد: بودجه عمرانی سازمان میراث فرهنگی در سال گذشته کمتر از 25 درصد محقق شد که بیشتر از بسیاری از دستگاه‌های اجرایی بوده و دلیل این امر توجه دولت به مقوله گردشگری است.

 وی در ادامه با تصریح اینکه تفاوت فاحشی بین مسافرت و گردشگری وجود دارد گفت: سفر جزئی از زندگی انسان‌هاست و موجب تحول اقتصادی نمی‌شود اما گردشگری چنین نیست.

 شیرکوند با تاکید بر اینکه گردشگری باید به عنوان یک صنعت در کشور فرهنگ سازی شود افزود: رونق صنعت گردشگری، اشتغال و درآمدزایی را به همراه داشته و موجب رونق اقتصادی می‌شود.

 وی اذعان کرد: گردشگری باید در سبد هزینه خانوار قرار گیرد، در کشورهای توسعه یافته گردشگری شاخص سنجش دارد اما در کشور ما مقوله‌ایی، حاشیه‌ایی است.

 ناظر عالی ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور به توجه دولت تدبیر و امید به رونق صنعت گردشگری اشاره و بیان کرد: دولت همواره بر رونق گردشگری توجه داشته و از این صنعت حمایت می‌کند.

 وی با بیان اینکه استان گیلان از استان‌هاییست که سه مقوله میراث فرهنگی، صنایع دستی و جاذبه‌های گردشگری را توامان و بصورت ممتاز دارد گفت: گیلان همجوار با استان‌های بزرگ و پردرآمدی چون تهران است و باید از این ظرفیت با ایجاد زیرساخت‌های لازم جهت رونق گردشگری و تحول اقتصادی استان بهره مند شود.

 شیرکوند خاطرنشان کرد: سال گذشته صندوق توسعه ملی علی رغم همه محدودیت‌هاو تگناهای مالی به مقوله گردشگری به عنوان یک بخش جداگانه نگریست و اعتباراتی اختصاص داد اما سهم استان گیلان از این اعتبارات به واسطه عدم پیشرفت فیزیکی لازم پروژه‌ها زیاد نبود.

 وی اظهارامیدواری کرد در سال جاری سرمایه گذاری وارد مرمت و احیا بناهای تاریخی، بازارچه‌های صنایع دستی و ساخت هتل‌ها و غیره باشد.

شیرکوند با بیان اینکه شهر رشت نیازمند احداث هتل است افرود: باید در این شهر حداقل پنج هتل چهار و پنج ستاره و مجتمع های تفریحی احداث شود تا زمینه ماندگاری گردشگر را فراهم کند.

 

انتهای پیام/

کد خبر 1395010926