به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد وی اظهار داشت: این استان طی دو سال گذشته جهش خوبی در رتبههای کشوری داشته محمود باقری با اشاره به اقدمات صورت گرفته در حوزه صنایع دستی گفت:کارهایی اساسی و بزرگی در این حوزه انجام شده است بطوری که از رتبه ۳۱ کشوری به رتبه هفتم به لحاظ آموزش و جذب تسهیلات ارتق پیداکردیم..
عضوکارگروه اشتغال وسرمایه گذاری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید به هنرمندان این صنعت در استان کمکهای خوبی شد که در یک قلم از محل صندوق کارآفرینی امید مبلغ ۲ میلیارد تومان به هنرمندان این رشته تسهیلات پرداخت شد.
باقری از اختصاص ۳۰ میلیارد ریال برای توسعه صنایع دستی استان خبر داد و افزود: تلاش کردیم تا هنرمندان این رشته را در قالب ایجاد کار گاهای تولیدی واشتغالزایی انفرادی جهت برخورد داری از تسهیلات به بانک های عامل معرفی شوند. .
این مسئول ایجاد خانههای صنایع دستی، ایجاد بازارچه صادراتی، بهبافی، استانداردسازی و برندسازی را از اولویتها و شاخصههای مهم توسعه صنایع دستی استان نام برد.
وی افتتاح موسسه عالی اموزشی میراث فرهنگی را از دیگر اقدامات برای تویج آموزش در سه حوزه فعالیت این اداره کل عنوان کرد و گفت:در حوزه های مختلف دست بافت ها،شناخت آموزش میراث معنوی و گردشگری افتتاح چنین مرکزی در استان بسیار مهم بود.
محمود باقری تصریح کرد: مرکز آموزش علمی- کاربردی میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری یاسوج به عنوان یک مرکز تازه تاسیس برای اولین بار در ترم مهر پذیرای دانشجویان عزیز بود و امید است که با توجه به پتانسیل رشته های این مرکز و نیز حمایت های جناب آقای دکتر امیر انتخابی، رئیس محترم موسسه آموزش عالی علمی- کاربردی ، با استقبال فراوان مواجه شویم.
وی تاکید کرد: برخورداری از معافیت تحصیلی، اعطای وام دانشجویی در طول ترم و ارایه تسهیلات اشتغالزایی با دریافت مدرک کاردانی در هر سه رشته از مزایای مهم تحصیل در این موسسه آموزشی است.
دبیر کار گروه گردشگری استان ابرازداشت:ویژگی ها و ظرفیت های منحصربفرد استان کهگیلویه وبویراحمد در سه حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی و معنوی را یاداور شد و گفت: آموزش یکی از راهبردهای مهم و اساسی در توسعه صنعت گردشگری ، رونق صنایع دستی و حفاظت از آثار و بناهای تاریخی و فرهنگی است.
محمود باقری در این نشست به برخی اقدامات انجام شده دولت تدبیر و امید در سال 94 اشاره کرد و گفت :تکمیل اردوگاه تفریحی خهکلان یاسوج ، تکمیل فاز دیگری از کمپینگ اقامتی پارک جنگلی یاسوج ،کشف ۵۱ شیء تاریخی درکهگیلویه وبویراحمدافتتاح 5اردوگاه تفریحی و رفاهی استان در هفته دولت امسال ،برگزاری جشنواره انگور 26 و 27 شهریورماه در سیسخت ،برگزاری نمایشگاه صنایع دستی کشوربرای اولین بار در استان، تولید کیف دستباف برای اولین بار در استان ، برگزاری جشنواره شب های یاسوج اولین بار در استان، نشست مشترک مدیرکل میراث فرهنگی با مدیرکل صدا و سیمای استان برای توسعه ظرفیت های استان در سه حوزه کاری ، نمایشگاه عکس توانمندیهای استان در مجلس شواری اسلامی ،جذب۲ میلیاردی برای آموزش صنایع دستی در روستاها،بررسی موانع فرهنگی در توسعه گردشگری استان در نشست کمیسیون گردشگری اتاق یاسوج ،رونق صنایع دستی همراه با آموزش و تولید در روستا،تجلیل از خادمین ستاد اجرایی خدمات ،اشتغال زایی صنایع دستی در مناطق محروم کهگیلویه وبویر احمد،افتتاح خانه تشکلهای مردمنهاد میراث فرهنگی در استان،تشکیل کار گروه انجمن میراث فرهنگی در استان برای اولین بار، بخشی از عمکلرد دولت تدبیر و امید در اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: مهمترین اولویت توسعه استان، گردشگری است و هرگونه برنامه ریزی بلندمدت آن باید دقیق و برپایه واقعیت ها و چشم اندازهای آن باشد.
سید موسی خادمی افزود: گردشگری اگر اولویت نخست استان نباشد اولویت دوم هست.
وی اظهار کرد: ظرفیت ها برای توسعه گردشگری استان بیشتر از شرایط کنونی است و همه دستگاه ها باید در این زمینه همکاری کنند
خادمی بیان کرد: صرف هزینه و زمان برای توسعه گردشگری استان ارزشمند است و این هزینه ها در آینده باز می گردد
وی عنوان کرد: توجه به همه راه های زمینی و هوایی، همه شهرستان های استان، آیین های سنتی و مذهبی، بومی گرایی، گردشگری درمانی در مطالعات توسعه گردشگری در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/