مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان، در اولین کار گروه گردشگری و میراث فرهنگی استان که با حضور استاندار اصفهان و اعضاء ستاد برگزار گردید تصریح کرد: حمایت از بخش خصوصی در حوزه گردشگری در دستور کار میراث فرهنگی در سال جدید قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان، اولین کار گروه گردشگری و میراث فرهنگی استان اصفهان در سال 1395 به ریاست استاندار اصفهان تشکیل شد.


در این نشست مدیر کل میراث فرهنگی و دبیر کارگروه گردشگری و میراث فرهنگی استان ضمن تشکر از حضور استاندار اصفهان و معاونت امور عمرانی استانداری اصفهان در این نشست تأکید کرد: یکی از سیاست های اداره کل میراث فرهنگی استان حمایت از بخش خصوصی جهت توسعه سرمایه گزاری در بخش گردشگری استان در سال 1395 است.

فریدون اله یاری تصریح کرد: حمایت از سرمایه گزاری در دو بخش سرمایه گزاری در حوزه های کلان گردشگری و همچنین سرمایه گزاری در حوزه بوم گردی در دستور کار میراث فرهنگی قرار گرفته است.

وی همچنین تصریح کرد: در راستای حمایت از سرمایه گزاری در بخش گردشگری، دو طرح تأسیس هتل پنج ستاره مشکات در شهر اصفهان و ایجاد منطقه نمونه گردشگری در شهرستان گلپایگان مطرح و ضمن تصویب کلیات دو طرح درباره، طرح هتل پنج ستاره مشکات، ارتفاع این هتل ضمن رعایت حریم مصوب میراث فرهنگی هفده و نیم متر مصوب گردید.

اله یاری همچنین تصریح کرد: رئیس و اعضای کارگروه گردشگری و میراث فرهنگی استان همچنین موافقت کردند تا در جهت تشویق سرمایه گزار طرح، ضوابط ساخت و ساز این هتل از 60 در صد به 100 در صد افزایش یابد.

دبیر کارگروه گردشگری و میراث فرهنگی استان همچنین تصریح کرد: در راستای ایجاد منطقه نمونه گردشگری شهرستان گلپایگان در پیرامون سد گلپایگان، اعضاء ضمن استماع گزارشات مطالعاتی ضمن تصویب کیات این طرح، مقرر نمودند تا تمامی ضوابط زیست محیطی و ایمنی در اجرای این طرح با مشارکت نهادهای ذیربط همچون شرکت آب منطقه ای و سازمان محیط زیست انجام پذیرد.

اله یاری همچنین عنوان کرد: در پایان نشست کارگروه گردشگری استان، در راستای حمایت از صنایع دستی اصفهان، ضمن بررسی طرح احیای شست و شوی پارچه های قلمکار در بستر زاینده رود، مقرر گردید تا طرح اجرائی این طرح فرهنگی توسط سازمان میراث فرهنگی تهیه و با مشارکت سایر نهاد ها همچون نیروی انتظامی، طرح شست و شوی (گازرکاری) پارچه های کتان (قلمکار) در بستر زاینده رود که از قدمتی چند صد ساله برخوردار است به عنوان یک حرکت فرهنگی و همچنین در راستای حمایت از هنرمندان صنایع دستی در این حوزه احیاء شود.

 

 

انتهای پیام/

کد خبر 1395012911