خواهرخواندگی میان شهر ساحلی گائتا در 170 كیلومتری جنوب شهر رم و بابلسر در استان مازندران ایران به امضا رسید.

در مراسم افتتاح نهمین دوره از نمایشگاه بین المللی اقتصاد دریا با عنوان 'Yacht Med Festival ' كه در شهر گائتا با حضورابراهیم رضایی بابادی از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و رئیس كانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران و برخی مقامات ایتالیایی برگزار شد، پیوند خواهر خواندگی میان شهرهای بابلسر و گائتا به امضا رسید. 
در این مراسم پس از امضای پیوند خواهرخواندگی همچنین بر همكاری جهت توسعه گردشگری و تجارت و تقویت دوستی میان دو ملت ایران و ایتالیا تاكید شد.
ابراهیم رضایی بابادی»، از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و رئیس کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران که به نمایندگی از شهردار بابلسر این پیمان را به امضا رساند،نیز گفت: مطمئنا امضای توافقنامه خواهر خوانندگی میان دو شهر ساحلی بابلسر و گائتا ایتالیا، موجب تقویت روابط دو شهر و به ویژه استفاده از تجربیات مسئولان دو شهر خواهد شد.
در این نمایشگاه كه تا روز اول ماه مه (12 اردیبهشت) ادامه دارد، نشست ها، كارگاه های آموزشی و میزگردهای تخصصی درخصوص دریا به عنوان منبعی كه باید آن را حفظ كرد، دریا و سینما، دریا و ورزش و صنعت دریایی برگزار می شود . 
كوزمو میترانو' شهردار گائتا با مهم خواندن پیوند خواهرخواندگی با بابلسر، ابراز امیدواری كرد تا این شهر همكاری نزدیكتری در توسعه مناسبات فرهنگی و تجاری بویژه دریایی با بابلسر داشته باشد. 
'وینچنتزو زوتولا' رئیس اتحادیه اتاق های بازرگانی استان لاتزیو نیز اظهار داشت: اقتصاد دریا یك استراتژی برای ایتالیا كه 800 هزار شاغل و 181 هزار شركت با 45 میلیارد یورو ارزش افزوده در این بخش دارد محسوب می شود. این پیوند خواهر خوانندگی مطمئنا موجب استحکام بیشتر دوستی بین دو ملت ایران و ایتالیا خواهد شد.
شهر ساحلی گائتا واقع در استان مركزی لاتزیو ایتالیا است و بیش از 20 هزار نفر جمعیت دارد. بابلسر نیز واقع در استان مازندران بیش از 120 هزار نفر جمعیت دارد.
 فرصت بالقوه برای مدیریت شهری
مدیرکل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری  مازندران  هدف از برقراری روابط خواهرخواندگی بین شهرها را وحدت بیشتر و ایجاد تعلق خاطر بین مردم دو شهر عنوان کرد.
دلاور بزرگ نیا برقراری روابط خواهرخواندگی بین دو شهر را فرصت بالقوه‌ای برای مدیریت شهری هر دو شهر می‌داند تا هر دو طرف از توانمندی‌های یکدیگر در حوزه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و هنری و همچنین برای اجرای طرح‌های مختلف که در نهایت به ارتقای خدمات شهری منجر می‌شود، بهره ببرند.
به گفته بزرگ نیا شهرهایی که با یکدیگر پیوند خواهرخواندگی می‌بندند، معمولا در مواردی مانند احداث بوستان‌ها، مراکز خرید و مجموعه‌های تفریحی برای گذران هرچه بهتر اوقات فراغت شهروندان، اجرای طرح‌های شهری در بخش‌های مختلف، توسعه حمل و نقل عمومی در ابعاد مختلف و حتی جذب گردشگر تجربیاتی دارند که می‌توانند در اختیار یکدیگر قرار دهند و از توان مطالعاتی و اجرایی همدیگر در این زمینه نهایت استفاده را ببرند.
 مدیرکل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری  مازندران  از درایت شهردار بابلسر در تعامل با سایر کشورها و معرفی این شهر در ابعاد بین المللی قدردانی کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 139502063