اولین جلسه کارگروه گردشگری استان کرمانشاه برگزار شد

اولین کارگروه گردشگری استان کرمانشاه در سال ۹۵ با دستور کار بررسی طرح کریدور گردشگری بیستون - طاق بستان برگزار شد. 
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، اولین جلسه کارگروه گردشگری استان کرمانشاه در سال ۹۵ ظهر روز سه شنبه به ریاست استاندار در محل سالن جلسات تدبیر استانداری کرمانشاه برگزار شد.
اسدالله رازانی استاندار کرمانشاه گفت: من زمانی که وارد کرمانشاه شدم، ساماندهی این محور مد نظرم قرار گرفت که بعدها معلوم شد که این طرح در آبان ۹۲ به تصویب رسیده اما رد آن از بین رفته بود، تا زمانی که ما مجدد آن را مطرح کردیم و فرضمان این بوده که باید کلید بخورد و اجرا شود.
وی افزود: برای اجرای این طرح باید ظرفیت ها سنجش شود تا بینیم که چه سازمان، موسسه یا دستگاهی می تواند متولی اجرای آن شود.
وی گفت: اجرای این طرح یک ظرفیت فوق العاده در استان است که می تواند بعدها به جاذبه گردشگری برای استان و کشور تبدیل شده تا گردشگران زیادی را جذب کند.
استاندار کرمانشاه بر تعیین یک زمان برای مشخص کردن طرح جامع این پروژه تاکید کرد تا برنامه طبق زمانبندی پیش رفته و به اتمام برسد.
رازانی تصریح کرد: اولا مطالعات تکمیلی بایستی انجام شده و در دستور کار قرار بگیرد و تامین اعتبار شود و دوم سازمان متولی مورد مطالعه قرار گیرد و سپس چشم انداز بلند مدت آن نیز دیده شود.
وی خاطر نشان کرد:  عقب نشینی پادگان ها هم در سفر رهبری تصویب شده و مذاکرات هم با وزارت دفاع انجام شده است و سعی خواهیم کرد سه پادگانی هم که موقعیت آنها قرار است حفظ شود را مورد مذاکره قرار دهیم تا شاید با آنها نیز به نتایج دیگری برسیم.
رازانی در ادامه با بیان اینکه مسیر عتبات عالیات از گذشته های دور از استان کرمانشاه عبور می کرده است، افزود: متاسفانه این مسیر هم اکنون به سمت مهران تغییر کرده و مسئولین استان در غفلت به سر برده اند که اگر این غفلت ادامه یابد نقش تاریخی و ظرفیتی که استان در این زمینه داشته است از بین می رود.
 وی تسلیم وضع موجود شدن را بدترین رویکرد در این زمینه دانست و گفت: مجموعه مدیریتی استان نباید نقش بازنده را ایفا کرده بلکه باید مشکل عبور از مرز خسروی را در دستور قرار داده و حل کند.
 استاندار کرمانشاه تاکید کرد: مشکل عتبات عالیات یک مشکل مهم است و ما باید به سمت حل مشکلات آن برویم تا هرچه سریعتر این محور مجددا مسیر عبور زوار عتبات عالیات شود.
رازانی افزود: ما باید تا لب مرز خسروی پیش رفته و امکانات رفاهی را تا مرز برای زائران ایجاد کنیم و هر آنچه مدیران ایلامی مد نظر قرار داده اند، ما نیز در دستور کار قرار دهیم .
وی بر سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در این زمینه تاکید کرد و گفت: ساخت هتل ۵ ستاره در مهران از جمله این موارد است و ما نیز باید تلاش کنیم تا این ظرفیت از دست ما نرود.
رازانی تصریح کرد: این ظرفیت در سومار نیز وجود دارد و در صورتی که مشکل مرز خسروی حل نشود می توان چنین طرح هایی را در سومار پیاده کرد.
استاندار کرمانشاه در پایان گفت: جلسه امروز جلسه مفیدی بود و گزارش مشاور طرح بسیار خوب ارائه شد و بسیاری از موضوعات را روشن کرد.
در ادامه معاون عمرانی استانداری کرمانشاه در این جلسه، اظهار داشت: باید به طرح هایی نظیر کریدور گردشگری بیستون - طاق بستان به عنوان طرح های پیشران توسعه توجه کنیم.
مهندس مجتبی نیک کردار افزود: ما در تصویب این طرح حریم ۱۰۰ متر را تعیین و با پادگان ها هم مذاکره کردیم که حود آنها نیز هر فعالیت اقتصادی را که می توانند ترتیب دهند که انتفاع آن نیز به مردم برسد.
وی بر تدوین یک طرح خوب در قالبی چون پاورپوینت تاکید کرد که بتوان معرفی خوبی از این طرح به سرمایه گذاران داشت.
نیک کردار گفت: ما باید بتوانیم در کنار اجرای طرح یک مشاور خوب نیز داشته و بتوانیم معرفی خوبی از آن برای جذب سرمایه گذاران داشته باشیم.
همچنین سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه هم در این جلسه، اظهار داشت: با توجه به اهمیت طرح کوریدور گردشگری بیستون _ تاق بستان برای استان باید هرچه سریع تر روند اجرایی شدن آن با کمک همه دستگاه ها شروع شود.
مهندس اصغر رشنو تصریح کرد: اجرای این طرح در بلند مدت می تواند تحولی اساسی در روند گردشگری استان کرمانشاه ایجاد کند.
وی اظهار داشت براساس نامه ای که از وزارت نفت به دست ما رسیده مبلغ ۷۰ میلیارد تومان برای ساماندهی بیستون و طاقبستان پیشنهاد شده که اگر تخصیص یابد و متولی آن مشخص شود آن را در دستور کار قرار می دهیم.
مهندس رشنو خواستار به کارگیری خرد جمعی در اجرای طرح کریدور گردشگری بیستون - طاق بستان شد تا بتوان در نتیجه آن شاهد توسعه گردشگری در استان باشیم.
وی همچنین خواستار تعریف طرح به پروژه های کوچکتر و اقدام برای جذب سرمایه گذار خصوصی و غیر خصوصی برای آن از سوی اعضای کارگروه بود.
در این جلسه همچنین عنوان شد که پروژه مذکور هم اکنون بلاتکلیف است و هرچه سریعتر باید به سازمان میراث فرهنگی تحویل شود تا به مرحله اجرا در بیاید.

انتهای پیام/

کد خبر 1395020832