مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان با بیان اینکه هدف از اجرای کنگره ملی 8000شهید استان تنها معرفی شهدا و برگزاری یادمان برای این بزرگمردان نیست،اذعان کرد: ثبت و ماندگاری دفاع مقدس بعنوان تکه ای بزرگ از پازل هویتی ایرانیان هدف قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان؛ ظهر امروز نشست کمیته فرهنگی با محوریت بررسی ویژه برنامه های هفته میراث فرهنگی و کنگره ملی 8000شهید استان با حضور مدیرکل،معاونین و کارشناسان امور فرهنگی برگزار شد.
در این نشست رضا علیزاده با اشاره به رویکرد فرهنگی کنگره ملی 8000شهید استان گیلان، ایثار و شهادت را میراثی معنوی خواند و گفت: ترویج این فرهنگ دیرینه نقش مهمی در حیات اجتماعی و هویت ایرانیان دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان شهدا را میراث معنوی جمهوری اسلامی ایران خواند و اظهار داشت:برگزاری کنگره ملی 8000 شهید استان در حقیقت پلی به هویت معنوی این خطه سرسبز خواهد بود.
وی؛ با بیان اینکه هدف از اجرای کنگره ملی 8000شهید استان گیلان تنها معرفی شهدا و برگزاری یادمان برای این بزرگمردان نیست، اذعان داشت: ثبت و ماندگاری دفاع مقدس بعنوان تکه ای بزرگ از پازل هویتی ایرانیان هدف قرار گرفته است.
این مسئول از همکاری میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان در اجرای هرچه بهتر کنگره ملی 8000شهید استان گیلان خبر داد و بیان نمود: به دلیل اهمیت این رویداد بزرگ فرهنگی، از چندماه گذشته در چاپ اقلام فرهنگی لوگوی همایش و توضیحاتی درباره چگونگی اجرای آن مندرج گردید.
علیزاده تصریح نمود:در راستای اسکان میهمانان کنگره مذکور تعدادی از هتل ها با تخفیف 30 تا40 درصدی اقدام به پذیرش می نمایند.
برپایی نمایشگاه های صنایع دستی و غرفه های عرضه سوغات محلی از تلاش های اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان در اجرای هرچه بهتر کنگره ملی 8000شهید استان گیلان بود که علیزاده به آن اشاره نمود.
مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان در ادامه به برگزاری هرچه بهتر ویژه برنامه های هفته میراث فرهنگی پرداخت و گفت: ارزشمندی هویت گیلان در گرو حفظ و حراست از ابنیه و محوطه های تاریخی است.
وی؛ داشته های تاریخی را نیازمند توجه و حراست جدی خواند و بیان داشت: گیلان استانی ممتاز در تعدد ابنیه های تاریخی است و این امر بر غنای فرهنگی استان می افزاید.
علیزاده بر انتقال دانش و نتایج تحقیقات در حوزه آثار باستانی و تاریخی تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: نسل جوان نیازمند جریان های هویت ساز هستند که این نیاز با آگاهی نسبت به پیشینه و اصالت فرهنگی- تاریخی هر سرزمین مرتفع می گردد.
این مسئول خواستار تدوین برنامه های کیفی در راستای معرفی میراث فرهنگی گیلان توسط معاونت و کارشناسان حوزه میراث فرهنگی گیلان شد.
انتهای پیام/