غدا حجاوي عصر پنجشنبه در همايش صنايع دستي، صلح و خلاقيت اظهار كرد: هنرمند هنر و خرد دروني خود را از طبيعت الهام مي گيرد و سرشار از احساس و لطافت بوده بر همين اساس پيام آور صلح است .
وي افزود : صلح در درون انسان ها با ايمان به خدا، شكيبايي و قبول كردن ديگران حاكم مي شود ،صلح در درون افكار و خويشتن ما نهادينه شده است .
حجاوي بيان داشت : هنرمند به صورت ملموس هنرمندانه،خلاقانه، علمي و عقلي آثار خود را خلق مي كند و ايجاد صلح نيز خود كار خلاقانه اي است كه هر كسي توانايي برقراي آنرا ندارد .
وي تاكيد كرد : براي رفع چالش هاي موجود در جهان هنر به عنوان هديه خداوند بهترين وسيله براي برقراري صلح ،روابط صميمي و دوستانه بين كشورها است .
حجاوي خاطر نشان كرد : يك اثر خلاقانه با مجموع عناصر اجتماعي، فرهنگي و ديني جوامع شكل مي گيرد بر اين اساس صنايع دستي و گردشگري شانس گسترش صلح را در دنيا افزايش مي دهد .
وي تامين محيط امن رواني، اقتصادي و اجتماعي و همين طور تشويق افراد مستعد را از عوامل توسعه صنايع دستي و هنر دانست و افزود : هداياي نفيس صنايع دستي كه از طرف مقامات كشورها به همديگر اهدا مي شود تاثيرات مختلفي را به لحاظ عظمت يك كشور در ذهن برجاي مي گذارد .
حجاوي همچنين با اشاره به اهميت هديه دادن در روابط كشورها و انسان ها، اظهار كرد : بر طبق حديث نبوي هديه درهاي بسته قلب هاي انسان را مي گشايد و دل ها را به سمت هم سوق مي دهد .
مشاورعالي شوراي جهاني صنايع دستي منطقه آسيا و اقيانوسيه نيز در اين همايش گفت : هنر حالتي براي معاش مالي نيست بلكه ارضاي فرهنگي و معنوي انسان ها است .
يوشا كريشنا اظهار كرد : صنايع دستي و هنر فراتر از تمدن ها عمر مي كند و تنوع شگفت انگيزي دارد و در اين دنيايي كه پر از نابساماني ها و كشمكش هاست مي تواند به عنوان ناجي جوامع عمل كند و صلح را براي تمام ملت ها به ارمغان آورد .
وي مزاياي هنر را بسيار دانست و گفت : هنر مقرون به صرفه است و با صرف سرمايه كم مي توان به اهداف بلندي دست يافت .
وي يادآور شد : صنايع دستي موجب رونق اتحاد جوامع بوده و در حقيقت بخش ذاتي فرهنگ هر جامعه است .
هفتمين اجلاس منطقه آسيا و اقيانوسيه شوراي جهاني صنايع دستي ديروز با حضور اعضاي شوراي جهاني صنايع دستي در تبريز برگزار شد.
علاوه بر اعضاي شوراي جهاني صنايع دستي، اعضاي عضو شوراي صنايع دستي آسيا و اقيانوسيه از كشورهاي جمهوري اسلامي ايران، كويت، استراليا، مالزي، عمان، قرقيزستان و هند نيز در هفتمين اجلاس منطقه آسيا و اقيانوسيه اين شورا در تبريز حضور دارند.
در نخستين روز اين اجلاس نشست داخلي شورا برگزار و در دومين روز/امروز پنجشنبه/ نيز همايش صنايع دستي، صلح و خلاقيت برگزار شد.
شركت كنندگان در اجلاس آسيا و اقيانوسيه در چهار روز اقامت در تبريز از بازار فرش مظفريه، دانشگاه هنر اسلامي و كارگاه هاي قالي بافي تبريز بازديد كردند .
اجلاس منطقه آسيا و اقيانوسيه شوراي جهاني صنايع دستي براي نخستين بار در كشورمان برگزار مي شود و اين ميزباني از آثار معرفي شهر تبريز به عنوان شهر جهاني فرش است.
نمايشگاه آثار فاخر صنايع دستي و فرش آذربايجانشرقي به منظور حفظ و ارتقاي عنوان تبريز، شهر جهاني فرش دستباف از سوي شوراي جهاني صنايع دستي با حضور ميهمانان داخلي و خارجي حاضر در اجلاس آسيا و اقيانوسيه روزهاي نهم و دهم ارديبهشت ماه برگزار ميشود.
همايش صنايع دستي،صلح و خلاقيت عصر پنجشنبه در هتل پارس تبريز برگزار شد .
انتهای پیام/