به گزارش روابط عمومی معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ سید عبدالمجید شریف زاده مدیر موزه ملی فرش ایران در رابطه با برگزاری اجلاس آسیا و اقیانوسیه که امسال در تبریز برگزار شد گفت: یکی از مهمترین مباحثی که در سال های گذشته از آن غافل مانده بودیم صنایع دستی و هنرهای سنتی است، در گذشته ما ارتباط گسترده ای با سازمان ها جهانی داشتیم به همین دلیل عضو مجامع بین المللی و مرتبط بسیاری بودیم، همیشه مجامع بین المللی نوعی حساب ویژه بر روی صنایع دستی ما به جهت تنوع تولیدات و کیفیت اثار داشتند اما متاسفانه در سال های گذشته این ارتباطات قطع شد که خوشبختانه در دو سال اخیر اقدامات خوبی در زمینه بازیابی آن صورت گرفته است.
وی افزود: آمدن مدیران و اعضای شورای جهانی صنایع دستی به ایران و انتخاب ایران برای برگزاری این اجلاس و در ادامه آن بازدید از کشورمان دوباره ما را در سطوح بین المللی مطرح می سازد و به رشد صنایع دستی کشورمان و نیز مطرح شدن هنرمندان ما و هنرهای اصیل ایرانی در دنیا کمک می کند.
شریف زاده با اشاره بر این مطلب که مطرح شدن در سطوح جهانی می تواند به توسعه بیشتر صنایع دستی کمک کند گفت: این معرفی های بین المللی و حضور در سطوح متعدد جهانی می تواند در توسعه هرچه بیشتر صنایع دستی ، ارتقا دانش هنرمندان و رشد رشته های مختلف و صادرات آن موثر واقع شود.
وی در ادامه افزود: برگزاری گردهمایی هایی چون اجلاس آسیا و اقیانوسیه در درجه اول مارا با دنیا در ارتباط قرا می دهد، مراودات این چنینی تاثیرات خوبی دارد همچنین هنرمندان ما نیز با فعالیت های جهانی آشنا می شوندو در ادامه صادرات صنایع دستی نیز وارد فضای مناسب و جدیدی می شود. به نوعی باید گفت برگزاری اجلاس آسیا و اقیانوسیه در ایران قدم بزرگی برای رسیدن به جایگاه درخور صنایع دستی است.
گفتنی است، اجلاس آسیا و اقیانوسیه از 8 تا 11 اردیبهشت ماه با حضور اعضای شورای جهانی صنایع دستی، مسعود سلطانی فر معاون رئس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور، اعضای شورای جهنی صنایع دستی و برخی از مدیران و مسئولین ستادی و هنرمندان و علاقمندان در تبریز برگزار شد.
انتهای پیام/