دوره کوتاه مدت ویژه عوامل اجرایی و کارکنان واحد های پذیرایی بین راهی در اصفهان برگزار شد
  به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی- کاربردی  میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ در ادامه برگزاري دوره هاي آموزشي كوتاه مدت توانمندسازي نيروهاي شاغل در بخش گردشگري،‌ دوره آموزشي كوتاه مدت براي مديران و پرسنل واحد های پذیرایی و رفاهي بين راهي سطح استان دراصفهان  برگزار گردید.
    اين جلسه توجيهي- آموزشي، مورخ 8/3/1395 برگزار شد.
از اهداف این دوره ها که مدرس مربوطه به آنها پرداختند میتوان از:
_ درک بهتر از اصول رعایت بهداشت فردی و محیط کار
_ ضرورت نگهداری صحیح مواد غذایی و تاثیر آن بر پیشگیری از بیماریها
_ مهارت های فردی و ارتباطی
_ ایمنی محل کار
_اصول تهیه و نگهداری مواد غذایی و روش های سالم سازی آنها
_ کنترل آفات
_نحوه شستشوی ظروف
_ شناخت صنعت گردشگری
مطالبی را بصورت جامع و مبسوط ارائه دادند.
   در ادامه مدرس مربوطه  با بيان اهميت آموزش و كسب مهارتها و آشنائي با اصول و قواعد كسب وكار گفت:  مراكز رفاهي و واحد های پذیرایی  بين راهي  مكان هایی براي تجديد قوا و استراحتگاهي موقت براي مسافران و گردشگران هستند و اولين آيتم و ويژگي مهم اين مراكز اين است كه نماي بيروني و فضاي دروني آن از ظاهري مناسب، شكيل و تميز برخوردار باشد و پرسنل و نيروهای  شاغل در آن نيز داراي پوششي آراسته و الگوهاي رفتاري و اخلاقي نيكو باشند.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 139503116