احیاء بناهای تاریخی می تواند اقتصاد شهرها را تکان بدهد

نماینده سمنان در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرهایی مانند سمنان که دارای ظرفیت های مغفول گردشگری و از جمله بناهای تاریخی هستند، به تعداد زیاد در گوشه و کنار کشور دیده می شوند و اگر موضوع احیاء و بهره برداری از این بناها جدی گرفته شود می تواند اقتصاد این شهرها شکوفا کند.

احمد همتی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء (صابتا) گفت: شهر سمنان یک ظرفیت بسیار بزرگ از بناهای تاریخی و میراث فرهنگی دارد که خوشبختانه در یک دو سال اخیر شاهد هستیم که توجه به این ظرفیت ها افزایش پیدا کرده و بخش خصوصی رغبت خود را برای سرمایه گذاری در آنها باراز می کند.
این نماینده مجلس دهم ادامه داد: شهرهایی مانند سمنان که دارای ظرفیت های مغفول گردشگری و از جمله بناهای تاریخی هستند، به تعداد زیاد در گوشه و کنار کشور دیده می شوند و اگر موضوع احیاء و بهره برداری از این بناها جدی گرفته شود می تواند اقتصاد این شهرها را به شکل جدی تکان بدهد.
وی افزود: متاسفانه تصور عمومی ما در کشور از فعالیت اقتصادی و کار صنعتی متوجه فعالیت های سخت از نوع کارخانه داری و استخراج معادن و امثال آن است و تقویت همین تصور باعث شده تا ما نسبت به اقتصاد بخش خدمات و صنایعی مانند صنعت گردشگری که ارز آوری مستقیم برای کشور دارد، بی توجه باشیم.
نماینده سمنان در مجلس من در اولین قدم های خود بعد از ورود به مجلس شورای اسلامی گزارش هایی از وضعیت عملکرد دستگاه دولتی سمنان دریافت کردم و آنجا مشخص بود که میراث فرهنگی در بخش احیاء بناهای تاریخی و ایجاد تحرک در صنعت گردشگری مشغول اقدامات خوب و مثبتی است اما مهم اینجاست که بدانیم این اقدامات باید در این مراحل به مثابه استارت صنعت گردشگری کشور و بهره برداری از بناهای تاریخی محسوب شوند.
همتی اضافه کرد: ما وقتی از صنعت گردشگری سخن می گوییم باید متوجه باشیم که مفهوم آن یک فعالیت فراگیر، منظم و پایدار اقتصادی است که در ضمن باید سهم بالایی هم در درآمد ناخالص داخلی داشته باشد. بنابراین ما هنوز با آن مرحله فاصله داریم. اما کارهایی مثل احیاء بناهای تاریخی به دست بخش خصوصی اگر با نظارت دقیق و مستمر کارشناسان انجام شود قطعا به مثابه اولین گام های این حرکت بسیار مهم و مفید خواهند بود.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1395031810