به گزارش میراث آریا(chtn) در دیدار اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره پروین اعتصامی با مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری موضوعات و مسائل فرهنگی و همچنین ارتباط بین سینما و سه حوزه ماموریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
همچنین در این دیدار که با حضور احمد مسجد جامعی، محمدرضا اصلانی، کمال تبریزی، علی معلم، پریوش نظریه، سیدهادی منبتی، مازیار رضاخانی و فرناز قیصری پور برگزار شد، تشکیل دبیرخانه دائمی جشنواره پروین اعتصامی در یکی از بناهای تاریخی و فرهنگی مطرح شد.
در این دیدار معاون رئیس جمهور با بیان اینکه وجود هزار فیلمساز زن در جمهوری اسلامی ایران، قابل توجه و حائز اهمیت است، گفت: برگزاری جشنواره ای با نام پروین اعتصامی یک حرکت فرهنگی تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: پروین اعتصامی شاعره شاخصی است که با وجود عمر کوتاه، آثار و نشانه های بسیاری از خود به جای گذاشته است، با توجه به ارزش و اهمیت برگزاری این جشنواره، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عنوان یک دستگاه فرهنگی در این امر مساعدت می کند.
معاون رئیس جمهور با اشاره به سیاستگذاری سازمان میراث فرهنگی در حوزه مرمت و احیا بناهای تاریخی و فرهنگی با مشارکت بخش خصوصی، تصریح کرد: پس از بررسی های لازم و در صورت امکان، یکی از بناهای تاریخی به منظور تشکیل دبیرخانه دائمی در اختیار جشنواره پروین اعتصامی قرار می گیرد.
سلطانی فر اضافه کرد: در هر سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، پتانسیل و ظرفیتهای بسیاری برای فیلمسازی وجود دارد.
در ادامه این دیدار احمد مسجد جامعی با بیان اینکه وجود تعداد قابل توجهی فیلمساز زن در کشور، ظرفیت بسیار مهمی برای معرفی وضعیت زنان و کودکان به جهانیان است، تصریح کرد: جشنواره پروین اعتصامی، فضای بسیار مناسبی برای فعالیت در حوزه زنان و کودکان است.
وی ادامه داد: حضور زنان در حوزه میراث فرهنگی باید تقویت شود و اگر زنان بیش از پیش در حوزه فعالیت های سه گانه سازمان وارد شوند، تحول بسیار بزرگی در این بخش ایجاد می شود.
علی معلم نیز با اشاره به ارتباط سینما و گردشگری گفت: دو حوزه سینما و گردشگری ارتباط بسیار جدی و عمیق با یکدیگر دارند که باید به آن توجه کرد، برگزاری جشنواره های بزرگ بین المللی و حضور افراد سرشناس عرصه سینما در کشورهای مختلف، مصداق این ارتباط است.
همچنین پریوش نظریه با بیان اینکه ظرفیت فیلمسازی در هر سه حوزه ماموریت سازمان وجود دارد، یادآور شد: از جمله مسائلی که می توان به عنوان سوژه فیلم مورد استفاده قرار داد، رشته های منسوخ شده و یا در حال منسوخ شدن صنایع دستی است.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بیشتر تولیدکنندگان صنایع دستی زنان هستند، جشنواره پروین اعتصامی، فضایی بسیار مناسب برای تهیه و تولید فیلم هایی با این مضمون است.
در ادامه این دیدار مازیار رضاخانی دبیر جشنواره فیلم پروین اعتصامی با بیان اینکه جشنواره پروین اعتصامی 10 سال پیش پایه گذاری شده است، یادآور شد: نهمین دوره این جشنواره آذرماه سال جاری برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه تحکیم بنیان خانواده یکی از اولویت های برگزاری این جشنواره است، گفت: در حال حاضر 8 هزار فیلم در دبیرخانه این جشنواره وجود دارد.
انتهای پیام/