فرماندار شهرستان فردوس گفت: بخش خصوصی تا کنون طعم شیرین درآمدهای گردشگری را نچشیده و اگر این زمینه ایجاد شود و مقاصد گردشگری ما تعدد منطبق با پراکندگی آثار تاریخی کشورمان را پیدا کند، کمتر بنا و بافت تاریخی در کشور احیاء نشده باقی خواهد ماند.

محمدرضا رجبی مقدم در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء (صابتا) گفت: بر اساس اصل 44 قانون اساسی که سال هاست مورد تاکید مقام معظم رهبری و تمام دولت ها و نهادها قرار دارد، ما تا کنون می بایست شاهد سرمایه گذاری های قابل توجهی در حوزه گردشگری و احیاء بناهای تاریخی می بودیم که متاسفانه هنوز این اتفاق به شکل فراگیر نیفتاده است.
این مقام دولتی افزود: در شرایط فعلی هم در کنار موضوع اصل 44 قانون اساسی، موضوع سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری برای اجرای اقتصاد مقاومتی مطرح است و این ضرورت توجه به احیاء بناهای تاریخی با استفاده از سرمایه سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی داخل کشور را دو چندان می کند.
وی با اشاره به ظرفیت شهرستان فردوس در حوزه بناهای تاریخی گفت: از آنجا که در بسیاری از شهرهای ایران و از جمله شهرستان فردوس معرفی خوبی از این بناها و بافت های تاریخی برای عموم مردم صورت نگرفته، سرمایه گذاران بخش خصوصی یا اطلاعی از پتانسیل بناهای تاریخی ما ندارند و یا اگر هم مطلع باشند، اقبال عمومی برای احیاء آنها احساس نمی کنند و ترجیح می دهند سرمایه خود را به بخش های دیگری ببرند.
فرماندار فردوس اضافه کرد: شما اگر نگاه کنید متوجه می شوید که مراکز گردشگری کشور ما در مقایسه با چهار دهه گذشته تقریبا تغییر خاصی نکرده است. یعنی اگر آن زمان معنای سفر برای مردم دیدن سی و سه پل اصفهان و باغ ارم شیراز بود، الان هم همینطور است. گردشگران داخلی ما بارها به این جاها و جاذبه های گردشگری می روند چون اساسا ما نتوانسته ایم تعدد جاذبه در این بخش تولید کرده و آنها را در مقابل انتخاب های جدید قرار دهیم.
رجبی مقدم افزود: فکر می کنم بعد از مدت ها تعلل در این حوزه وقت آن است که برای گردشگری ایران تعدد جاذبه به وجود بیاوریم و مقاصد سفر و گردشگری را در کشورمان به مراتب بیش از این افزایش دهیم. این راهی است که می توان بر اساس آن به توسعه صنعت گردشگری چشم امید داشت.
وی گفت: بخش خصوصی تا کنون طعم شیرین درآمدهای گردشگری را نچشیده است و به همین دلیل سرمایه خود را به بخش های دیگر می برد. بدون شک اگر این زمینه برای بخش خصوصی ایجاد شود و مقاصد گردشگری ما تعدد منطبق با پراکندگی آثار تاریخی کشورمان را پیدا کند، کمتر بنا و بافت تاریخی در کشور احیاء نشده باقی خواهد ماند.

\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 139503306