نشست مدیر کل و معاونین میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام با صندوق کارآفرینی امید و دهیاران روستاهای هدف گردشگری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام جهت بررسی مشکلات و موضوعات موجود جلسه مشترکی بین مدیر کل میراث فرهنگی و معاونین ، مسئول صندوق کارآفرینی امید و دهیاران روستاهای هدف گردشگری برگزار گردید .
\"عبدالمالک شنبه زاده\" مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام گفت : در راستای تحقق شعار سال \"اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل\" این اداره کل اقدام به صدور مجوز اقامتگاههای بوم گردی در مناطق روستایی با هدف ایجاد اشتغال نموده است .
شنبه زاده افزود : جهت اجرایی شدن صدور مجوز اقامتگاههای بوم گردی با صندوق کارآفرینی امید تعامل و همکاری های بیشتری نیاز می باشد .
مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام با اشاره به اینکه صندوق کارآفرینی امید بدون اغراق بیشترین حمایت را به این اداره کل نموده است بیان داشت : موضوع اصلی جلسه مشترک پیرامون اقامتگاههای بوم گردی می باشد که در این بین صندوق کارآفرینی امید در حوزه صنایع دستی و گردشگری بیشترین تعامل را با این اداره کل داشته است .
شنبه زاده عنوان کرد : با توجه به پتانسیل های موجود در بخش صنایع دستی و همچنین توجه به توسعه صنایع روستایی در برنامه ششم توسعه و شعار سال \"اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل \"مقام معظم رهبری ، حوزه صنایع دستی بیشتر می تواند تحقق یابد .
در این جلسه \"حمید بختیاری \" سرپرست معاونت صنایع دستی با تقدیر از فعالیت و خدمات ارائه شده توسط صندوق کارآفرینی امید اظهار داشت: این صندوق با پرداختن به مساله اشتغال موج امید و اعتماد را در بین صنعتگران ایجاد کرده است
بختیاری اظهار داشت : .با توجه به قابلیت های موجوددر استان ، مشکل حوزه صنایع دستی مربوط به مشاغل خانگی می باشد که از صندوق کارآفرینی امید انتظار می رود برای رفع موانع و مشکلات که در این زمینه اقدامات موثر و مفیدی را انجام دهد.
\"محمد نورالهی\" رئیس گروه برنامه ریزی و سرمایه گذاری \" گفت : در حال حاضر در حوزه گردشگری و سرمایه گذاری صندوق کارآفرینی امید نسبت به سایر بانکها تعامل و حمایت بیشتری را دارد که اگر چنانچه در این زمینه بازنگری صورت گیرد بحث تعمیرات و تأسیسات طرح های گردشگری بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.
نورالهی عنوان کرد : جهت اطلاع از شرایط و وضعیت موجود طرح های گردشگری ماهانه گزارش کاملی از طرح ها توسط صندوق کارآفرینی امیدرا در اختیار این اداره کل قرار گیرد .
\"جوریه کلانتری \" سرپرست معاونت گردشگری گفت : از صندوق کارآفرینی امید انتظار می رود جهت تعیین تکلیف دفاتر و وضعیت طرح های تایید شده سال 94 ، اقامتگاههای بوم گردی تسهیلاتی را برای اشتغالزایی روستانشینان در اختیار آنان قرار گیرد که این خود باعث تعامل و همکاری بیشتری می شود.
\"دکتر شرفخانی\" مسئول صندوق کارآفرینی امید عنوان کرد : پتانسیل گردشگری موضوعی است که که در تمام ایران و همچنین استانهای مربوطه از اهمیت ویژه ای برخوردار است . انتخاب روستاها به عنوان روستاهای هدف گردشگری مورد تأکید دولتمردان می باشد .
وی بیان کرد : قبل از تولید محصول باید به بازارگرایی بیشتر توجه شود که منجر به صرف هزینه های زیادی نشود و همچنین حمایت از صنایع دستی منبع بازارگرایی محصول است ، منبع گرایی و بازارگرایی دوتا از موارد پرداخت تسهیلات برای درخواست کنندگان و صنعتگران می باشد .
شرفخانی اظهار داشت : رشته های فعال صنایع دستی که 33 رشته در زمینه های مختلف می باشد از طریق معاونت صنایع دستی به صندوق معرفی شوند که بتوان جهت پرداخت تسهیلات و اطلاع از شرایط آنها به سهولت ارتباط برقرار کرد .
مسئول صندوق کارآفرین امید تأکید داشت جهت پیشبرد فرآیند کار و گسترش تعاملات بین این اداره کل و صندوق کارآفرین امید و جهت اطلاع از وضعیت طرح ها ی گردشگری و سرمایه گذاری و همچنین در حوزه صنایع دستی ماهانه یک یا دوبار جلسات مشترکی برگزار و همچنین مکاتبه با صندوق توسط حوزه سرمایه گذاری در مورد طرح های مورد نظر گردشگری صورت گیرد که این صندوق بیشتر در جریان روند کار قرار گیرد تا بهتر بتواند نسبت به پرداخت تسهیلات تصمیم گیری نماید .
در پایان جلسه دهیاران روستاهای هدف گردشگری که حضور داشتند هر کدام مشکلات و موضوعات مربوط به روستاهای خود را با مسئول صندوق کارآفرینی امید و مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری در میان گذاشتند .
انتهای پیام/