به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی، جلسه انجمن بانوان حامی توسعه صنعت گردشگری ایران با حضور مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی و معاونان گردشگری و سرمایه گذاری وصنایع دستی این اداره کل، رئیس گروه امور اشتغال و کارآفرینی ، هیأت امنای انجمن مذکور و بانوان فعال در سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی در این جلسه ضمن سپاسگذاری و تقدیر از بانیان تشکیل انجمن بانوان حامی توسعه صنعت گردشگری ایران اظهار داشت: از نظر تنوع جاذبه های گردشگری ، تاریخی و طبیعی استان مرکزی از شرایط خوبی برخوردار است و از منظر دیگر سومین استان پرتردد گردشگر کشور محسوب می شود و ظرفیت قابل توجهی برای سرمایه گذاری در این استان وجود دارد.
ضور فعال زنان در چند دهه اخير در جامعه ايراني، اعم از كسب جايگاهها و موقعيتهاي علمي تا پذيرش نقشهاي كليدي در سطوح عالي مديريتي كشور كه نتايج مثبت و اقبال عمومي جامعه از آن مشهود بوده نمونه خوبي از نقشپذيري زنان است.
سید محمد حسینی گفت : مشارکت درحفظ،نگهداري و مرمت آثار تاريخي ؛ مشارکت در توسعه وترويج صنايع دستي ؛ مشارکت درتوسعه صنعت گردشگري و دست یافتن به جایگاه واقعی ایران در جهان به عنوان یکی از غنیترین، کهنترین و تأثیرگذارترین فرهنگها و تمدنهای بشری از اهداف مهم انجمن بانوان حامی توسعه است.
مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری استان مرکزی نیز به فعالیت تعداد قابلتوجهی از بانوان استان در حوزه گردشگری اشاره کرد.
سید محمد حسینی با تأکید به حمایت میراث فرهنگی استان از فعالیت انجمن بانوان حامی اضافه کرد: معتقدیم باید ظرفیت بانوان بهمنظور توسعه گردشگری استان مورد استفاده قرار گیرد.
وی افزود: هم اینک در حوزههای مختلف از جمله راهنمایان تور، انجمنهای صنفی گردشگری، مراکز اقامتی و سرمایهگذاری بانوان فعالی در استان اردبیل نقشآفرینی میکنند که موردحمایت میراث فرهنگی است.
وی با اشاره به نقش بانوان در تولید ثروت به عنوان نیمی از جمعیت جهان، گفت: در صورت نادیده گرفتن فعالیت بانوان به عنوان 50 درصد فرصت تولید ثروت، طبیعی است که شاهد توسعه کشور نیز نخواهیم بود.
در ادامه جلسه «نویم» هدف از تشکیل این انجمن را شناسایی مشکلات و موانع پیشرو بانوان سرمایه گذار در صنعت گردشگری و صنایع دستی و ارائه راهکارهای مناسب برای آن، بررسی و شناسائی روش های سرمایه گذاری در زمینه گردشگری و صنایع دستی و تدوین مدل های استراتژیک سرمایه گذاری و استانداردسازی این صنعت عنوان کرد و افزود: بستر سازی و کمک به تحقق نقش و جایگاه بانوان سرمایه گذار در توسعه و اشتغال زائی کشور و برنامه ریزی و تشویق سرمایه گذاران داخلی و خارجی به منظور توسعه گردشگری از دیگر اهداف تشکیل این انجمن است.
وی حوزه فعالیت این انجمن را سراسر ایران و فراملی عنوان و خاطر نشان کرد: این انجمن می تواند پس از تصویب هیئت مدیره و تأئید اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در مراکز استان شعبه و در شهرستان ها و خارج از کشور نمایندگی دایر کند.
انجمن بانوان حامی توسعه صنعت گردشگری ایران متشکل از پنج نفر هیأت امنا از شهرهای اردبیل، قزوین، طبس، زواره اصفهان و تهران در آذرماه سال گذشته تأسیس یافت.
وی حوزه فعالیت این انجمن را سراسر ایران و فراملی عنوان و خاطر نشان کرد: این انجمن می تواند پس از تصویب هیئت مدیره و تأئید اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در مراکز استان شعبه و در شهرستان ها و خارج از کشور نمایندگی دایر کند.
انتهای پیام/