نماينده مردم كاشمر و عضو مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی گفت: سنگ‌های قیمتی زمینه اقتصاد پایدار برای مشهد را فراهم می‌کند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، بهروز بنیادی اظهار داشت: صنایع دستی و میراث فرهنگی بخش مهمی از سابقه تمدنی هر کشور را تشکیل می‌دهد و از سوی دیگر در سال‌های اخیر، مقوله صنعت صنایع دستی نیز اهمیت روزافزونی پیدا کرده است.
نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امروز شاهد هستیم که برخی از کشورها صنایع دستی و گردشگری را جایگزین درآمدهای نفتی کرده‌اند و در واقع صنایع دستی را به یک منبع درآمدی پایدار تبدیل کرده‌اند.
بنیادی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری روی صنعت صنایع دستی باید به طور جدی در دستور کار قرار بگیرد تصریح کرد: هنرمندان بومی در بسیاری از روستاهای استان این توانایی را دارند تا در صورت حمایت از اشتغال پایدار آنها سهم مهمی در تولید و گسترش صنایع دستی ایفا کنند.
وی با اشاره به اینکه انتخاب مشهد به عنوان شهر گوهرسنگ‌های قیمتی می‌تواند زمینه توسعه پایدار این شهر در آستانه رویداد بزرگ مشهد 2017 را فراهم کند گفت: باید از این دو واقعه مهم در کنار یکدیگر به عنوان مکمل استفاده شود.
عضو مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی افزود: علاوه بر مشهد، سایر شهرهای استان مانند نیشابور نیز از ظرفیت مناسبی در این حوزه برخوردار هستند؛ باید تمامی این ظرفیت‌ها را در یک بستر واحد تجمیع کرد تا بهره برداری بهتری از آن صورت بگیرد.
بنیادی با اشاره به اینکه سنگ‌های قیمتی می‌تواند زمینه زائرپذیری و همچنین ماندگاری زائر را در مشهد نیز افزایش دهد گفت: باید مجموعه مدونی مانند موزه سنگ‌های قیمتی راه اندازی شود تا زمینه مناسبی برای معرفی این سنگ‌ها به زائران ایجاد شود.
وی با بیان اینکه سنگ‌های قیمتی همچنین می‌تواند درآمدی پایدار برای شهر مشهد ایجاد کند تصریح کرد: همچنین باید سنگ‌های قیمتی در سبد سوغات زائر قرار گیرد و البته به دلیل ارزشمند بودن این سنگ‌ها باید ساز و کارهای مناسبی برای تعدیل قیمت آن نیز صورت بگیرد.

\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 139505187